• Pope Joan II

    Är det jag som är konstig eller kan ni förstå mig (väninneproblem)

    Jag är för att människor själva ska känna sig fria attt välja sitt umgänge, men med det sagt tycker jag ändå att det var ett märkligt val av henne att göra. 

  • Pope Joan II
    rocker skrev 2019-02-14 14:31:04 följande:

    Om min sambo och jag skulle göra slut så skulle jag vilja fortsätta att träffa hans brorsfru. I höst har jag känt henne i 14 år lika långt som vårt förhållande. Men vi skulle ses ute på stan och fika eller så skulle hon få hälsa på i mitt nya hem. Jag tycker om henne som person och vi har roligt tillsammans. Hon och jag har faktiskt pratat om det här om det skulle hända vilket jag inte tror.Men jag skulle inte mjölka henne på eventuella uppgifter om min sambo som då skulle bli mitt ex.


    Det tycker jag är en helt annan sak, i ts fall hade mannen och ts väninna träffats vid fyra tillfällen innan uppbrottet. Först efter det bestämde hon sig för att bli kompis med honom om jag förstått det hela rätt. Hade fått vara en oersättlig själsfrände av så stora mått att det inte ens kunnat inträffa för att jag någonsin få för mig att göra ett sådant val. 
Svar på tråden Är det jag som är konstig eller kan ni förstå mig (väninneproblem)