• Anonym (EN)

    Respektlösa köttätare...

    Anonym (Veganen) skrev 2019-02-15 11:59:23 följande:

    De flesta i sällskapet visar dock respekt och beställer vegetariskt, men det är en liten klick egoistiska, respektlösa köttisar som beställer kött bara för att provocera!


    Det här är varför vissa veganer framstår som helt efterblivna. Nej, du kan inte ha en enda åsikt om vad folk äter. Om du inte klarar av att andra väljer att äta kött - håll fig hemma
  • Anonym (EN)
    Anonym (Veganen) skrev 2019-02-15 12:57:19 följande:

    Nej jag trollar inte. Jag mår dåligt av att se döda djur på tallriken och jag tycker man ska visa varandra hänsyn. Punkt.


    Du visar ju inte dem hänsyn
  • Anonym (EN)
    Anonym (också vegan) skrev 2019-02-15 17:34:37 följande:

    Är du jätteung eller var ligger anledningen till en så världsfrånvänd åsikt??

    Klart man inte kan styra över andra så. Tycker också det är skitäckligt och jobbigt, men man får blunda mentalt på nåt vis. Annars bevisar man bara att det inte funkar att vara vegan och man blir dessutom social paria.

    En dröm för mig är ju att många ska vilja bli veganer, eller iaf oftast äta veganskt. det tror jag att jag bara kan bidra till genom att visa att det är lätt, tex genom att hålla god min, inte prata om detta vid matbordet nånsin, och att visa  att jag /veganer kan anpassa oss genom att inte flippa ut el gnälla i olika situationer. Äter vi på en typisk köttrestaurang så kan jag utan att gnälla äta en måltid utan protein. Pommes o sallad, vad är problemet.

    Om du är på riktigt- snälla chilla. Du förstör för alla andra. De stackars köttätarna och för de flesta av oss andra veganer. Folk tror ju att man är vrickad när de förstår att man är vegan.

    Många runt mig har inte ens lagt märke till att jag är vegan. När de väl gör det, blir dom ofta även genuint intresserade, och vill ha tips och testa grejer ibland. Det är så man kan förändra, inte genom att vara läskig, jobbig, dömande och hysterisk.


    Precis så! Var öppen, bjud folk på skitgod vegansk mat, tipsa om goda recept, tvinga inte på folk oönskade åsikter om kost - då blir kanske folk intresserade och inte avskräckta :)
Svar på tråden Respektlösa köttätare...