Inlägg från: Anonym (Mia) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mia)

    Min mamma fick antabus men säker på att hon kräktes efter

    Ledsen att er mamma dragit in er i en sån här tillvaro.

    Den stora frågan ärväl hur väl du och din syster lyckas ha välfungerande liv? Er morvill uppenbarligen inte ta emot er hjälp så mitt råd är attminimera kontakten. Då kanske hon söker hjälp.

  • Anonym (Mia)
    Anonym (Trött :() skrev 2019-02-16 20:17:46 följande:

    Jo det gick åt helvete :(

    Igår var "allt bra" när jag ringde till henne flera gånger. Hon hade planerat att åka dagen efter och ta antibus och sen besöka min syster på förlossningen. Hon födde sin fina son igår kväll. Imose var det oxå bra, hon var jätte glad i tele.

    Efter jag var på besök hos syster med pappa och farmor så börjar hon terra mig på tele, svarar och då läxar hon upp mig och hur fel jag gjort som fick henne att få åka in ed poliser. Hur hemsk jag var. Största sannolikhet druckit igen då. Ebligtt psyk ej kommit på tiden hon skulle. Hon vägrar åka in och hatar mig, säger hon kmr göra något dumt om jag låter det ske. Jag säger att jag inte bestämmer det! Hon drog från lägenheten och skulle "rymma"

    Så nu är polisen och letar efter henne. Fattar inte hur man kan va så sjuk.

    Jag jobbar som sjuksköterska och kämpar ikv för att orka va alert


    Det låter som om hon regredierat till att bli ett barn känslomäsdigt och att du och din syster har rollen av mammor. Jag hoppas hon nyktrar till och reder upp sitt liv.
Svar på tråden Min mamma fick antabus men säker på att hon kräktes efter