Inlägg från: Anonym (varning) |Visa alla inlägg
  • Anonym (varning)

    Är gifta kollegan intresserad?

    frökenfia skrev 2019-03-10 22:43:23 följande:

    Jag vet inte vad det kommer bli av allt det här. Just nu är det bara mina känslor och spekulationer, fantasislott som någon skrev tidigare. Om det visar sig att han är intresserad av mig och inte är lycklig i sitt äktenskap kan jag tänka mig att inleda någon slags relation, då det är min situation. Men om han vill ha mig som ett ligg eller älskarinna kommer det förmodligen inte vara intressant för mig...


    En liten varning... En gift man som bara vill ha ett ligg eller en älskarinna kommer förmodligen ändå säga att hans äktenskap är kass och att han inte älskar sin fru längre osv...
  • Anonym (varning)

    Chansen att han lämnar sin familj är nog inte stor om han har barn i ung ålder i alla fall. Många är bekväma och vill inte bryta upp av ekonomiska skäl heller. Kanske om förhållandet mellan honom och frun är FRUKTANSVÄRT dåligt.

    Älskarinna har du nog störst chans att bli om det är något som lockar dig.

  • Anonym (varning)
    Anonym (jaha) skrev 2019-03-26 10:29:44 följande:

    Du missade ett tredje (och ganska vanligt) scenario....

    3) Han vill inte alls skiljas utan är nöjd med det han har och TS har inbillat sig allt om att han skulle vara så hemskt missnöjd för det passar ihop med hennes drömmar och planer. Och då han vet det så säger han såklart precis det hon vill höra för att få henne att dra ner brallorna. Och TS hakar ju självklart på eftersom hon är lite smått besatt och skiter i att hon deltar i att svika hans fru och barn, frun är ju så himla taskig ändå ju... 2 år och 1500 knull senare så sitter TS fortfarande och väntar på att han ska avsluta med frun, för det har han ju sagt att han ska göra men "han behöver bara lite tid"....

    Med tanke på hur det kryllar av "älskarinna" trådar på FL så är det lite konstigt att du missade det scenariot....


    Precis... Mitt råd till TS för att långsiktigt må bra och behålla sin självrespekt är att ta sig ur sitt dysfunktionella äktenskap och landa i sig själv. Hitta på nya saker träffa nya människor och sedan i lugn och ro hitta sin livskamrat som älskar och respekterar henne och hennes känslor och värderingar.
  • Anonym (varning)
    frökenfia skrev 2019-03-29 20:26:40 följande:

    Om han säger nej skulle väl svaret bli:

    Oj, förlåt att jag misstolkat dig! Uppskattar verkligen din vänskap och vill inte förstöra för dig varken familje eller jobbmässigt. Jag kommer nog försöka hålla lite avstånd för att dämpa det här jag känner och fokusera på annat. Uppskattar om du hjälper mig med det genom att inte vara så uppsökande.

    Om svaret är ja... ja då vet jag inte. Då lär det bli ett långt samtal antar jag... vad är det exakt han gillar med mig och jag med honom... Hur vi upptäckte att vi fått känslor för varandra... Vad vi ska göra åt det här (utan att svika någon)... Berätta att jag ligger i skilsmässa och fråga om han är lycklig i sitt äktenskap... är han det kommer jag klargöra att jag inte är ute efter ett ligg och inte vill förstöra hans familj. Och är han inte lycklig i sitt äktenskap utan går i skilsmässotankar då kan jag tänka mig att inleda något så småningom... men det är såklart känsligt...


    Inte för att vara negativ men vill bara påminna dig om vad jag och fler har sagt tidigare... Om du talar om för honom att du är kär i honom och ligger i skilsmässa är du blottad och kusten klar för honom. Han kommer naturligtvis säga det du vill höra.. Att du är speciell och annorlunda och har allt som hans fru saknar. Han kommer förmodligen säga att hans äktenskap är stendött och att en skilsmässa är att vänta för hans del också...Om du då väljer att inleda en relation med honom kommer du att få vänta i evigheter på den skilsmässan... Men han kommer hela tiden hålla hoppet uppe för dig och säga snart, det är inte helt rätt tillfälle just nu men snart.

    Jag KAN ha fel men det är ett VÄLDIGT vanligt scenario... Så VARNING!!!
  • Anonym (varning)

    Fantastiskt starkt beslut TS!!!

    Lite helomvändning men vad jag tror ett klokt beslut... Hitta dig själv och gör sånt du längtat efter men inte gjort.

    Sen kommer du hitta kärleken automatiskt, en människa som mår bra är attraktiv...

    Lycka till!!!

  • Anonym (varning)
    frökenfia skrev 2019-04-06 10:07:45 följande:

    Berättade till slut om kollegan för mannen. Gav inga detaljer bara att jag fått känslor för någon på jobbet. Han var glad att jag berättade det och att det inte hänt något med kollegan. Min man är villig att göra allt för att ha mig kvar. Men jag vill ju inte. Enda sättet för honom att vi skiljs är om jag är otrogen. Om min man inte släpper taget om mig kanske jag kommer vara otrogen ändå... Vad ska jag göra?


    Du ska inte tvinga dig själv att vara kvar i något du inte trivs med...förklara att du vill ha skilsmässa oavsett vad din man tycker. Han borde rimligtvis inte vilja leva tillsammans med någon som inte älskar honom längre.
  • Anonym (varning)
    Anonym (felix) skrev 2019-10-04 06:42:27 följande:

    Svårt att förstå varför folk vill uppmuntra frökenfia till att fråga sin kontorflirt om hans känslor. Korkat råd från alla aspekter, med kanske undantag för underhållningsfaktorn av att läsa denna tråd. 

    Även om frökenfia verkligen var en fröken, vill det vara en dåligt idé. Hon kommer inte att få ett klart svar. Oavsett vilka avsikter denne kollega har så kommer han inte framföra dom rakt ut. Han kommer bara att prata om himla god kemi, helt specielt vänskap, klickar bra och annat som inte säger ett dugg om det som frökenfia vill veta. Det enda frökenfia uppnår med frågan är att signalera sitt egna intresse.

    Möjligheten att denne kollega vill lämna sin fru för frökenfia är obefintlig. Om han alls är intresserad av något är det nog bara till kul vid sidan av, som 99,9999% av alla andra kontorflirtar. Och det blir säkert kul för honom, men på sikt inte för frökenfia. Så kommer hon verkligen ur askan i elden.

    Så igen fröken, gå vidare med din skilsmässa och strunta i kollegan.


    Håller faktiskt med till 100%.

    Finnas en minimal möjlighet att kollegan är villig att ge upp allt han har hemma för ett liv med TS, men en stor risk att hon slutar som upp över öronen förälskad älskarinna till en gift man som lovar och lovar att han ska lämna sin fru så fort omständigheterna med fru och barn tillåter det.

    Något som aldrig kommer inträffa, utan han kommer vara nöjd med att leva dubbelliv och TS kommer känna sig utnyttjad och som en ständig 2:a.

    Mitt råd till TS är och förblir:

    Skilj dig från din man och bygg upp ditt egna liv. Att inleda något med kollegan för att bryta upp med mannen leder bara till att du blir hatad av ett bittert ex med klart sämre förutsättningar för gott samarbete vad det gäller barn osv.

    Kärleken kommer du hitta förr eller senare, troligtvis inte med kollegan dock.
Svar på tråden Är gifta kollegan intresserad?