Inlägg från: Anonym (Jag med) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jag med)

    Är gifta kollegan intresserad?

    frökenfia skrev 2019-06-16 14:34:13 följande:

    Behöver hjälp att bestämma mig. Ska jag höra av mig eller inte? Vi kommer inte ses på flera veckor.


    Jag är i en liknande situation som du. Däremot är jag och min sambo inte gifta och vi har inte heller några barn, vilket underlättar situationen avsevärt. Jag har träffat en ny man som ger mig fjärilar i magen bara av att jag tänker på honom, går igenom hans facebook profil en miljon gånger om dagen känns det som... dock så älskar jag fortfarande min sambo och känner mig som ett svin gentemot honom.

    Jag sa att jag ville avsluta vårt förhållande för drygt 2 veckor sedan... han bönade och bad mig att stanna, precis som din man. Då jag fortfarande har kvar känslor för honom så är det inte lätt att lämna heller... speciellt när jag såg hur ledsen han blev.

    Gällande din situation så tycker jag inte att du ska kontakta kollegan. Att vara ifrån honom i flera veckor kanske är precis vad du behöver?
  • Anonym (Jag med)
    frökenfia skrev 2019-06-16 15:54:59 följande:
    Tack för svar. Det känns verkligen hemskt att jag som gift kvinna har dessa starka känslor för någon annan. Och att jag inte kan kontrollera känslorna. Men det som nog är värst är att inte veta vad kollegan känner. Skulle det vara besvarat skulle det vara lättare att fatta ett beslut förmodligen.
    Om det vore besvarat, skulle du lämna din man då?
  • Anonym (Jag med)
    frökenfia skrev 2019-08-17 10:18:37 följande:

    Hur gör man för att fokusera på annat? När helgen kommer vill jag inget annat än att tänka på honom... Känner mig trött och seg, helt matt. Har massor att göra men orken finns inte. All energi går åt mina hopplösa känslor och fantasier. Har varit med min man men föreställer mig att det är kollegan. Jag vet att det är fruktansvärt och att jag borde kunna behärska mina tankar men jag kan bara inte. Analyserar veckans samtal och signaler och försöker dra slutsater men det är omöjligt.


    Byt jobb? Du slutade tänka på honom när ni inte sågs.
  • Anonym (Jag med)

    Prata med kollegan, du kommer inte kunna släppa det annats. Ja, det lär bli super pinsamt om han inte känner likadant, men då vet du åtminstone och kan satsa 100% på din sambo. Känner han likadant så kan ni bestämma tillsammans hur ni ska göra.

Svar på tråden Är gifta kollegan intresserad?