• Anonym (nääh)

    Vad fan ska jag göra? :(

    Gå inte på den där. Jag var med om exakt samma sak med mitt ex, många ggr, förh¨llandet var bara bra och gulligt med mycket kärlek när han antingen ville komma igen efter våra uppbrott, eller när han gjorde bort sig/gjort något dumt.

    Det håller i sig bara ett tag, när du sen sänker garden och blir "trygg" i allt han säger och visar så kommer det återgå till det normala, alltså så som ni hade det innan det tog slut.

    Men vill du uppleva det igen så kör i vind, om inte, tacka för dig och hitta dig en karl som behandlar dig som sin drottning..

  • Anonym (nääh)
    Anonym (Separera) skrev 2019-02-17 20:31:17 följande:
    Hmm ja det är svårt att veta liksom... Han har dock blivit väldigt sårad utav mig kring dethär uppbrottet. Berättade (onödigt nog) att jag inte har haft de rätta känslorna som jag tror att man ska ha i ett förhållande. Det slutade med att han blev väldigt sårad, grät osv. Och till sist blev han arg o bad mig dra åt helvete flera ggr och sade saker som att han aldrig vill se mig mer osv. Samma dag ringer han o gråter o ber om ursäkt samt berättar hur mycket han älskar mig osv...
     Ja exakt så höll mitt ex oxå på. Men ingen kan ju besluta åt dig, det måste du göra själv. Vill du chansa så gör det, men bli inte förvånad om ni hamnar i samma skit igen sen.
Svar på tråden Vad fan ska jag göra? :(