• Anonym (,,,)

    Vad fan ska jag göra? :(

    Men då låter han ju mera labil. Vet iofs inte vem som bråkat på vem tidigare, du eller han o varför. Eller om det varit psykisk misshandel.

  • Anonym (,,,)
    Anonym (Separera) skrev 2019-02-17 20:58:23 följande:
    Jag anser att det funnits psykisk misshandel, från hans sida. Även lite manipulation... Och frågar man honom så tycker han att jag gnällt tills han sprängt och därför har han fått sina utbrott.
    Haha, han vet precis hur du funkar. Att tårar o gråt funkar på dig, annars skulle han inte skickat den där låttexten etc, o nu känner han hur du vacklar. O trots att han mest själv orsakat detta vill han få det hela till att det är ditt fel.

    Du ska inte "hjälpa" honom, detta får han fixa själv! 
  • Anonym (,,,)
    Anonym (Separera) skrev 2019-02-18 07:53:16 följande:
    Så skulle de kunna vara, han känner nog mig mer än jag tror , tror jag. När han blir irriterad så säger han ofta saker som han bestämt sig för att jag gjort. T.ex kan han påstå att jag inte lyssnat, även om jag har lyssnat men ändå hört fel eller inte förstått det han sagt. Men han har liksom bestämt sig då att jag inte lyssnat. Typ så.

    En annan sida jag funderar på är att han inte alls är en ond person, utan att han skulle insett sina misstag från hans sida nu, och verkligen ändrat på sig. Det kan man inte riktigt veta utan att ge det en chans till, men jag vet inte ärligt om jag orkar ta upp oss igen... Känner lite att jag vill vara fri nu och träffa människor liksom...
    Det du beskriver nu om honom låter ju inte heller helt friskt, eller som det ska. O varför vilja bli ihop igen, när du dessutom sagt att du inte har de rätta känslorna för honom? Jag själv skulle iaf inte vilja vara med nån som sagt det till mig. Så alltså handlar allt bara om honom, honom, honom hela tiden. Vad HAN vill, oavsett vad du vill.

    Men visst om du behåller honom, kom ihåg då att han kommer försöka samma tricks igen o igen, nu när han märkt att det funkar på dig. O kanske ännu mer än tidigare, plus kraftigare psykisk misshandel..

    Vad hittills tycker du visat på att han ändrat sig?
Svar på tråden Vad fan ska jag göra? :(