• Clemmentina

    Letrozol - följas åt?

    Lunne skrev 2019-10-25 00:59:59 följande:

    I en bemärkelse fungerade det i alla fall. Jag slapp mens under dagen, men nu ikväll dök den upp som från klar himmel =/ Bara att förbereda sig för spolning om 1 1/2 vecka, vänta in mannens prover och fundera över var vi helst vill göra IVF då.


    Nä fy vad trist! :( Skönt ändå att ha spolning inbokat och ivf på gång. Vad väljer ni mellan? Vi står kö för ivf i Göteborg men tyvärr är kötid ungefär 6 månader. Jag har precis avslutat kur 5 med Letrozol. Jag har en kur till sen tycker läkare att jag ska hålla upp. Har din läkare sagt något om att hålla upp med Letrozol? Hoppas du får en fin helg trots mens-eländet! Kram
  • Clemmentina
    Felicia3 skrev 2019-10-26 08:01:09 följande:

    Jahapp jag var verkligen gravid,tog digitalt.lite orolig över att jag har dåligt med symtom och att hormonet verkar vara svagt för mig.borde vara v 4 enl mens men 3,3 enl NC-appen så jag blev lite nojjig när testet säger 1-2 v.


    Grattis! Jag håller tummarna för att det lilla fröet vill stanna och att allt är bra. Precis som Nelle skrev är det inte konstigt om det inte visar mer än 1-2 veckor om du är kring bim.
  • Clemmentina
    Felicia3 skrev 2019-11-03 19:42:36 följande:

    Tror jag får missfall nu. Slutet på v 5.både brunt och rött blod,inte mkt men haft ondare i magen/livmodern.vårt andra missfall och isf får vi ingen hjälp på ytterligare ett år,kämpat över ett år redan,(15 mån el vad det är)Blir så knäckt.


    Åh nej vad ledsamt! Hoppas verkligen inte att det är missfall. Lider med dig! Kram
  • Clemmentina
    emphz skrev 2019-11-15 06:54:55 följande:

    Man ska aldrig testa äl test på morgon urin så jag hade inte litat på det från morgonen. Nästan positivt är ju inte positivt så fortsätt isf med stickor tills du får positivt. Helst ungefär samma tid varje dag och inga mornar :)


    Håller med förutom CB digital som ska tas med morgonurin tills det börjar blinka.
  • Clemmentina

    Jag fick min mens igår/idag. Blir sjätte och förmodligen sista kuren för mig nu.

    Funderar på om jag ska räkna igår eller idag som cd1. Vad säger ni? Började få rosa på pappret igår kväll vid 9. Imorse när jag vaknade var det blod.

  • Clemmentina
    bonzo skrev 2019-11-15 08:35:42 följande:

    Jag skulle räkna idag. Första dagen med blod... quote=80035601][quote-nick]Clemmentina skrev 2019-11-15 07:48:29 följande:[/quote-nick]Jag fick min mens igår/idag. Blir sjätte och förmodligen sista kuren för mig nu.

    Funderar på om jag ska räkna igår eller idag som cd1. Vad säger ni? Började få rosa på pappret igår kväll vid 9. Imorse när jag vaknade var det blod.


    [/quote]

    Tack för svar! :)
  • Clemmentina
    minnie768 skrev 2019-11-15 10:00:40 följande:

    Va tråkigt :( Blir det ivf för er sedan?

    Är ni uppsatta på väntelista/kö?


    Ja precis! Remissen är inskickad och vi är i kö. Men det är rätt lång kötid i Västra Götalandsregionen så vi funderar på att söka oss privat istället.
  • Clemmentina
    minnie768 skrev 2019-11-15 16:21:20 följande:

    Väldigt lång kötid tyvärr :/ Uppåt 6-7 månader om inte ännu högre när jag frågade sist. Tillhör också VGR nämligen :/ 

    Vi är inte uppsatta ännu, hoppas bli det om nu mensen dyker upp om ett par veckor.


    Usch ja, det är himla lång tid. Jag ska ringa om ett tag och kolla läget vad gäller kötiden. Vår remiss kom in för en månad sedan så vi borde bli kallade innan sommaren men jag är tveksam om de hinner påbörja behandling förrän efter sommaren. :/ Går vi privat (där vi även gjort utredningen) är det ingen kötid alls. Jag fyller 37 nästa år så känner att jag vill komma igång helst igår. ;) Hur många försök med Letrozol har du gjort? Hur tänker ni kring ivf?
  • Clemmentina
    minnie768 skrev 2019-11-17 19:25:26 följande:

    Åh, då är det nog precis så ni hinner bli kallade gissar jag.. hoppas ni hinner påbörja innan sommaruppehållet ! Det förstår jag verkligen!! Vet inte om de prioriterar de över 35? De kanske de inte gör?

    Jag är bara på första behandlingen nu, äl+7 nu men är ändå förväntansfull för har haft så mycket symptom på äl jag inte haft innan så hoppas verkligen!! Vi har egentligen inte pratar mycket om ivf här hemma, men har en dålig känsla, vill verkligen inte utan vill klara de hemma. Men mycket sannolikt att det ändrar efter några behandlingar Letrozol.. tar det sig inte blir de ju ivf.

    Hur känner ni?


    Ingen aning om de prioriterar de som är över 35. Jag får ringa och kolla!

    Spännande med symptom. Har du fler nu? När ska du testa. :) Vi vill absolut testa ivf så snart det går. Hade stora förhoppningar på Letrozol. Jag har fått ägglossning varje månad men av någon anledning tar det sig inte. Jag ska ringa kliniken om ett tag och fråga om vi får fortsätta med Letrozol i väntan på ivf.
  • Clemmentina
    Lunne skrev 2019-11-17 20:15:10 följande:

    Efter ett år försök med Letrozol sen MA tog det sig till slut naturligt för oss utan Letrozol, två dagar efter att remissen för IVF skickades. Så nu hoppas vi bara att det ska gå hela vägen denna gång :)


    Tror aldrig jag skrev grattis i den andra tråden! :) Så roligt. Håller tummarna för att allt ska gå bra den här gången.
Svar på tråden Letrozol - följas åt?