Inlägg från: Anonym (Lilly) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lilly)

    Finns det nån som inte gillar sitt bonusbarn?

    Finns det fler än jag som inte gillar sitt bonusbarn? Berätta hur det är för er!

  • Svar på tråden Finns det nån som inte gillar sitt bonusbarn?
  • Anonym (Lilly)

    Så skönt att läsa era kommentarer. Jag har problem med min sambos YNGSTA son. Han är totalt fruktansvärd.. blir på dåligt humör direkt när han är hos oss. Han är bortskämd, han lyssnar inte, han förstår inte vad man säger. Dessutom är han efter i sin utveckling och hans biologiska hippiemorsa gör ingenting åt hans problem.

    Skäms såklart över att jag känner såhär och har försökt ändra min tankegång men jag misslyckas. Gillar inte barnet. MEN jag respekterar honom och behandlar han därefter såklart..

  • Anonym (Lilly)
    Anonym (poo) skrev 2019-04-03 16:32:29 följande:

    Sluta kalla dem BONUS om ni avskyr barnen så mycket. Kalla dem styvbarn.

    Sedan ifrågasätt er egen mentala inställning som har ihop det men en person som splittar familjen och som har en litet pyre som aldrig bet om detta men som "ni inte kan med". Hitta någon som aldrig haft ett förhållande och utan bagage istället.

    Spyr på folk som er.


    Ja jag har ju själv barn och vill ha en erfaren partner helst med barn. Tyvärr insåg jag att jag inte gillar mitt styvbarn. Tycker heller inte att familjen är splittrad, styvbarnet är hos oss varannan helg tack och lov. Jag visar ju inte styvbarnet eller någon annan att han inte är omtyckt av mig, jag är en normal människa och förälder som visar respekt.

    Du däremot kan ändra din mentala inställning och sluta vara en dömande skit. Har du inte det här problemet som vi andra har så fattar jag inte ens varför du ska hit och lämna dryga kommentarer. Ingen av oss som inte gillar vårat styvbarn är onda människor
Svar på tråden Finns det nån som inte gillar sitt bonusbarn?