• Anonym (KA)

    Finns det nån som inte gillar sitt bonusbarn?

    Jag har problem med mitt ena bonusbarn, har 2. Den äldre (snart 7 år) går mig på nerverna hela tiden. Jag stör mig på henne hela tiden. Det är nyligen jag har börjar känna såhär och det började när hon blev så jävla uppkäftig och ska bråka om allt utan anledning. Hon är egentligen den lugna av dom men ändå går hon mig på nerverna och jag känner inget band till henne längre. Vet inte heller hur jag ska prata med min sambo om det. Mina känslor för henne har svalnar så att säga, kan nästan inte säga att jag älskar henne längre.. ibland så, men det är sällan. Jag känner mig som en usel person och framförallt en usel bonus förälder.

  • Anonym (KA)

    Finns det något man kan göra så man kanske börjar gilla barnet igen? Har verkligen sjukt svårt för henne nu och vill inte ens vara i närheten utav henne. Jag bryr mig inte ens om vad hon säger/berätta.

  • Anonym (KA)

    Ja alltså jag har ju förstått att hon är i mini tonåren. Och det är kanske som du säger att kärleken inte är den samma när man är bonus förälder.

  • Anonym (KA)
    Ekolan skrev 2019-02-28 20:47:05 följande:

    Jag älskar mina bonusbarn, 10 och 7, som om de vore mina egna barn, men långt ifrån hela tiden. De kommer ibland in i ett mindre älskvärt beteende som är accepterat hos sin pappa som inte är så duktig på det där med att uppfostra barnen.

    Kärleken mellan barnen och mig är långt ifrån villkorslös så nästan alla fajter jag tar med barnen ger långvariga stämningsrubbningar i hemmet, därför går jag ofta undan när barnen är på bråkigt humör och låter deras mamma ta hand om den biten.


    Innan hon kom in i lilla tonåren så älskade jag henne precis somnade hon vore kommer en. Det gör jag med den yngsta(5)
  • Anonym (KA)
    Anonym (asdf) skrev 2019-03-01 06:45:47 följande:

    Barn utvecklas i språng och kan bli sjukt jobbiga i perioder. Som förälder känner man inte heller alltid bubblande kärlekskänslor för sitt barn. Men jag jobbar alltid med relationen och förr eller senare blir det alltid bättre igen.


    Jag känner mig så dum och vet inte hur jag ska ta det med sambon heller. Vill ju självklart vara ärlig.
Svar på tråden Finns det nån som inte gillar sitt bonusbarn?