• Anonym (ung)

    Finns det nån som inte gillar sitt bonusbarn?

    Anonym (KA) skrev 2019-02-27 09:28:52 följande:

    Jag har problem med mitt ena bonusbarn, har 2. Den äldre (snart 7 år) går mig på nerverna hela tiden. Jag stör mig på henne hela tiden. Det är nyligen jag har börjar känna såhär och det började när hon blev så jävla uppkäftig och ska bråka om allt utan anledning. Hon är egentligen den lugna av dom men ändå går hon mig på nerverna och jag känner inget band till henne längre. Vet inte heller hur jag ska prata med min sambo om det. Mina känslor för henne har svalnar så att säga, kan nästan inte säga att jag älskar henne längre.. ibland så, men det är sällan. Jag känner mig som en usel person och framförallt en usel bonus förälder.


    Ungefär så känner jag för min pappas fru. Först tyckte jag om henne men nu går hon mig bara på nerverna. Lägger sig i en massa och ska ha åsikter om sånt hon inte har med att göra. 

    Rätt jobbigt också att hon tror att hon ska vara nåt slags extramormor till mina barn fast jag egentligen inte har lust att ha henne i mitt liv alls. 

    Vet inte hur jag ska prata med min pappa om det, att jag vill träffa honom utan att frun följer med alltid när vi ses. 
    Anonym (KA) skrev 2019-02-27 11:46:20 följande:

    Finns det något man kan göra så man kanske börjar gilla barnet igen? Har verkligen sjukt svårt för henne nu och vill inte ens vara i närheten utav henne. Jag bryr mig inte ens om vad hon säger/berätta.


    Tror du att man kan börja gilla papps fru igen? Orka ha henne med när vi ses och låta henne träffa ungarna? Har verkligen sjukt svårt för henne nu och vill inte ens vara i närheten av henne. Jag bryr mig inte ens om vad hon säger utan låter henne babbla på utan att jag lyssnar.
Svar på tråden Finns det nån som inte gillar sitt bonusbarn?