• Anonym (Jag)

    23 dagar sedan jag träffade min son..

    Jag är i exakt samma sits. Det aset har hållt undan barnen i en månad nu.. Soc har pågående utredning. Gör ingenting!

  • Anonym (Jag)

    Jag är i exakt samma sits. Det aset har hållt undan barnen i en månad nu.. Soc har pågående utredning. Gör ingenting! Dessa män använder sig av barnen, och skadar barnen på så vis.

  • Anonym (Jag)
    elhenia skrev 2019-02-24 21:56:23 följande:

    Jag - Kontakta advokat, går fortare än soc, och allt soc utreder och erbjuder är frivilligt.


    Jag ska göra det. Inte första gången han gör så här. Han är en äkta psykopat, och använder barnen för att komma åt mig. Han kartlägger hela mitt liv, och kontaktar hela mitt nätverk med lögner. Måste absolut göra något, då jag aldrig får bli fri och barnen skadas..
  • Anonym (Jag)

    Kan säga att han troligen kommer bli åtalad oxå för barnmisshandel. Hur tungt väger det i en vårdnadstvist?

  • Anonym (Jag)

    Kan säga att han troligen kommer bli åtalad oxå för barnmisshandel. Hur tungt väger det i en vårdnadstvist?

  • Anonym (Jag)
    elhenia skrev 2019-02-24 22:56:12 följande:

    Jag - Gör något snabbt.. Vet inte hur tungt det väger, men googla runt lite. De flesta advokaterna erbjuder en timmes fri rådgivning.

    Sen kan du ju ta hjälp av rättsskydd, om du har hemförsäkring.


    jag har fått tid i mars till advokat. Han sprider ut hemska rykten om mig, och letar upp mitt nätverk. Använder sig av folk som anmäler mig. De mest bizarra saker, han kan komma på. Framstår mig som alkis, prostituerad, misär boende, brottslig mm mm. Allt går ju att bevisa motsatsen. Han gör allt för att smutskasta mig nu. Och hålla undan barnen ifrån mig. Jag gick tom till polisen och ville ha intyg på om jag var misstänkt för något. Eller gjort nåt brottsligt? Fanns ingenting på mig! Är otäckt då han letar upp mitt nätverk, o tom tar reda på vad min anonyma väninna heter! Han förssöker att skrämma mig..
  • Anonym (Jag)
    sextiotalist skrev 2019-02-25 11:59:52 följande:

    Du menar att du hade ljugit, hittat på saker, om det fanns en genuin oro?

    Att detta förekommer är inte alls något nytt, det finns ett populärvetenskapligt namn för detta, PAS, dvs där en förälder, på olika sätt ser till att barnet inte träffar den andra föräldern, inte för att skydda barnet, utan hämnd, inbillad rättvisa eller helt enkelt att man anser, utan fog, att barnet inte ska ha någon kontakt med andra föräldern.

    Det finns både mammor och pappor som beter sig lika illa, så det är inte könsbundet alls.

    Om jag hade hamnat i en sådan situation att jag hade genuin oro för barnets mående, då hade jag tagit det via familjerätten och sett vad de hade för redskap för att barnet skulle ha en kontakt med den andra föräldern på ett tryggt sätt.


    Tack! Du förstod precis vad detta handlar om. Många försöker alltid lägga skulden på kvinna o barn som blir misshandlade..
  • Anonym (Jag)
    Anonym (Också socionom) skrev 2019-02-25 17:50:29 följande:

    Det vet jag väl att det finns. Men nej, inte ljugit med mer. Utan om jag hade bevis för att mitt barn far illa hos den andre föräldern så hade jag under mina 2 veckor ringt polisen och anmält och kontaktat socialtjänsten/familerätten.


    Det finns faktiskt fäder, som blir oehört kränkta av att frun vill ta ut skilsmässa. Och efter det så ställer dom till ett helvete för henne och ljuger ihop dom mest bisarra sakerna om henne, och använder barnen, genom att hålla dom ifrån henne. För mannen vet att barnen betyder mest för henne. På så vis kan dessa män fortsätta sin misshandel mot kvinnan. Kallas för " efter våld" .
  • Anonym (Jag)
    elliss skrev 2019-02-26 13:15:30 följande:

    Personligen låter det som att något inte stämmer i denna historia. Säger jag inte för att vara elak eller ifrågasätta utan att det svenska rättsamhället/systemet tillåter att en förälder håller kvar ett barn hemma hos sig som ska vara hos den andre föräldern i 23-30 dagar utan att varken polis eller socialtjänsten går in och hämtar barnet låter väldigt konstigt. Har sett en likande situation och där var både polis och socialjouren på väg att hämta barnet då mamman i detta fall blev skrämd och till slut sa att hon var på väg tillbaka med barnet. Och detta var inom 6 timmar.


    jag kan säga, att detta stämmer visst, att en förälder kan hålla barnet ifrån den andra, utan att någon ingriper. Har man gv så gör inte polis eller socialtjänst något! Jag är själv i samma situation, och har försökt med polis och socialtjänst. Men får bara till svar, att så länge det är gemensam vårdnad, så kan dom inte ingripa. Du kan pröva själv och ringa polisen, och fråga dom, om dom ingriper om en förälder håller barnet ifrån den andra? Så jo. Man får faktiskt ingen hjälp av samhället i sådana här fall....
  • Anonym (Jag)
    Kjell2 skrev 2019-02-27 08:58:59 följande:

    Man kan få hjälp men då krävs det att man driver fram ett domstolsbeslut.

    Så länge det är GV och inget fastställt umgängesschema, under förutsättning att barnet inte far rejält illa, så finns det ingen rättslig grund för ett tvångsförfarande.


    Precis!
  • Anonym (Jag)
    elhenia skrev 2019-02-27 17:04:05 följande:

    26 dagar idag..

    Ljuger tydligen för sin advokat. Han säger att det pågår en polisutredning, fast det inte gör det. Suck!


    Min misstänker jag oxå ljuger för sin advokat...
  • Anonym (Jag)
    elhenia skrev 2019-02-28 09:41:06 följande:

    Tack för svar!

    Hans advokat blev lite förvirrad när min advokat sa att det inte pågår någon polisutredning, som han sagt.

    Lögnerna fortsätter komma in :(


    Det är bara bra hans advokat blir förvirrad av lögnerne. Då får han svårare att försvara sin klient. Jag hoppas samma händer mig...
  • Anonym (Jag)
    elhenia skrev 2019-02-28 22:25:48 följande:

    Pappan har gått med på att lämna sonen till mig, och han hämtar på måndag efter skolan. Min advokat skrev även att: På fredag hämtar jag igen, då min vecka börjar, och vi fortsätter med växelvis boende. Vet inte om han okat det eller inte.

    Pappan bestämde även att min sambo inte får vara hemma när sonen kommer imorgon. Pappan säger nu helt plötsligt att min sambo slagit sonen, vilket aldrig hänt. Han är ledsen över hela situationen liksom. Han har ju längtat nästan lika mycket som jag, och nu kommer dessa anklagelser.

    För att citera sambon: Jag vågar inte träffa honom, tänk om han ramlar ute eller nåt och får ett märke, då kommer jag bli anklagad för det också. Jag saknar honom jättemycket, men vill inte träffa honom förrän allt är utrett.

    Kommer ge massor av kärlek, han kommer få bestämma mat och fredagsmys, som alltid de fredagar jag hämtar honom.

    Jag kommer ju inte att sitta och oja mig eller ställa frågor. Men OM han säger något, det är då jag blir osäker.


    Tänk vad mycket dom bestämmer dessa män? Och vad dom kan förstöra med ljuger? Jag gjorde mig av med djur, pga att han ansåg dom " farliga". Det var istället hans kontroll behov, som gjorde att han ville styra mig och mitt liv....
  • Anonym (Jag)

    För mig har det gått över en månad nu, som han hållt barn ifrån mig. Känns vidrigt att han sliter en mamma ifrån barnen. Och medvetet skadar både dom och mig. Han har gjort så här flera ggr innan. Och han använder ju barnen, för att skada mig..

  • Anonym (Jag)
    elhenia skrev 2019-03-01 21:53:14 följande:

    TJUGOÅTTA DAGAR OCH SONEN ÄR HOS MIG!!!


    Grattis!
  • Anonym (Jag)
    elhenia skrev 2019-03-04 10:34:42 följande:

    Tack så mycket!

    Nu är han tillbaka på skolan och hans pappa hämtar. Får hoppas han håller överenskommelsen om att jag hämtar på fredag igen..


    Ja vi får hoppas på det. Men sådana personer är inte pålitliga. Jag har fortfarande inte fått träffa mina barn.
  • Anonym (Jag)
    elhenia skrev 2019-03-05 09:13:21 följande:

    Alltså, hur går det för dig? Har du träffat en advokat?


    Ja denna veckan ska jag träffa en advokat
  • Anonym (Jag)

    Jag hålls fortfarande undan ifrån barnen. Pappan sprider ut massa lögner om mig, och har nu spridit ut att jag är alkis, psykiskt sjuk. Och att han fått ensam vårdnad. Inget av det är sant, och jag hoppas soc kollat upp dessa uppgifter, och att han snart faller på sina lögner. Han är misstänkt för barnmisshandel. Har gått upp i hovrätt, tingsrätt. Ändå tar han sig rätten att undanhålla barnen!? Jag fick ett oroligt samtal ikväll. Folk har hört han vara elak vid barnen igen! En anmälan skulle ske till soc jouren. Hur länge till ska han kunna ljuga, anklaga, undanhålla barn, vara elak vid dom, innan soc och andra fattar, och ser vad han håller på med? Är djupt oroad över barnen. Han är inte frisk.

  • Anonym (Jag)
    elhenia skrev 2019-03-07 20:55:41 följande:

    Hur gamla är barnen?

    Soc kollar väl upp såna saker hoppas jag. Iofs blev jag anklagad att ha dålig ekonomi, så inför mötet på soc så hade jag med mig kontoutdrag från ett år tillbaka, samt lönespecerna senaste året - hon ville inte ens se dom.

    Vad säger soc? Har du pratat med advokaten än?

    Men har ni vårdnad och boende genom tingsrätten?


    Jag var hos advokat. Gratis rådgivning en timme. De kunde inte ta sig an detta, då det var stort. Vi har inget fastslaget i tingsrätt. Har inte ens kommit dit. Jag vet inte vad soc säger än. Har varit på två samtal där. O det pågår utredning.
  • Anonym (Jag)
    Kjell2 skrev 2019-03-08 11:28:16 följande:

    Du bör ordna ett ombud som kan hjälpa dig. Det lär kosta en del, kolla din hemförsäkring


    Jag har letat överallt. Allt verkar jäv pga att han haft med alla advokater att göra.

    Den senaste insåg att detta var mycket att ta i, och dom hade inte den tiden..

    Pappan för nu en smutskastningskampanj mot mig, utan dess like....
Svar på tråden 23 dagar sedan jag träffade min son..