Inlägg från: Hjärtis |Visa alla inlägg
  • Hjärtis

    Bf november 2019

    Jag har preliminärt bf 1 november! Är gruppen på facebook hemlig eller bara sluten? Vill inte gå med i grupp som andra kan se. Men är den hemlig är jag gärna med!

  • Hjärtis
    Isavanna1 skrev 2019-03-04 17:50:33 följande:

    Jag ringde till gynmottagningen idag för att få svar på mina sköldkörtelvärden som jag tog för snart två veckor sen. Fick veta att dem äntligen ser bra ut men det blev lite rörigt med doseringen så jag hoppas läkaren ringer tillbaka idag annnars får jag prova igen...
    Jag fick även en tid till tidigt ul 22/3. Känns jätte skönt att få det bekräftat eller inte så snabbt och utan tjat. 


    Vad har du för sköldkörtelproblem? Jag fick hypertyreos, dvs överproduktion, efter min förra graviditet men ligger bra i värden nu utan medicin. Ska på tidigt VUL 18/3, känns väldigt skönt, så förstår dig helt!
  • Hjärtis
    Isavanna1 skrev 2019-03-07 11:54:19 följande:

    Vad kul att fler och fler ramlar in här. Pratade med läkaren för en stund sen, ska äta medicin resten av graviditeten, ta ny prover var fjärde vecka. Dessutom kollar dem med ul med två veckors mellanrum nu i början. Ja förutsatt att det första går bra. Känns jätte skönt att få så mycket uppmärksamhet.


    Så skönt att de håller koll!
  • Hjärtis

    Hur mår ni andra nu?

    Jag är i 5+6 och börjar få det allt jobbigare med mitt illamående. Kräktes hela förra graviditeten så är lite rädd att det ska bli likadant nu, men klarar mig än så länge utan mediciner. Förutom det börjar tröttheten göra sig påmind, magen är svullen och brösten lite ömmar, men överlag mår jag riktigt bra.

    Hur går det för er andra?

Svar på tråden Bf november 2019