Inlägg från: JenPet8885 |Visa alla inlägg
  • JenPet8885

    Bf november 2019

    Plussade i söndags. Har ett missfall och ett omtumlande x i bagaget. Nu hoppas vi på att den lille vill stanna kvar. Skall på tidigt ultraljud 20/3 för att se så det är som det ska. Nervös är jag. Men denna gång känns det bättre, symptomen smyger sig sakta på, de andra gångerna var det väldigt extremt, kunde knappt äta utan att spy.

  • JenPet8885

    [quote=79488427][quote-nick]liranlaran skrev 2019-03-06 23:09:08 följande:[/quote-nick]Men åh!! Grattis! :) Håller alla tummar och tår för er denna gång![/

    Tack så jätte mycket :) Känns som sagt bra men försöker inte ta ut så mycket i förtid.

  • JenPet8885

    Jag börjar bli nervös att det inte står rätt till där inne, är nu i vecka 5+3. Efter ett missfall samt utomkveds så är det svårt att vara glad. Jag mår inte direkt nått illa och växtvärken börjar avta ordentligt. 9 dagar kvar till tidigt VUL. Vet inte hur jag skall orka vänta!

  • JenPet8885
    Isavanna1 skrev 2019-03-11 10:08:16 följande:

    Har ett missfall och två ma bakom mig, mår inte heller illa eller känner mig trött. Har ingen växtvärk eller mensvärk, men hoppas ändå på att allt är okej denna gången. Man måste ju inte må dåligt, men jag förstår och känner så väl igen din oro. Har 11 dagar kvar till mitt vul, vi får försöka stå ut och peppa varandra.


    Suko12 skrev 2019-03-11 10:36:27 följande:

    Jag har inte heller några känningar... pyttelite växtvärk och ytterst lite illamående men inte alls samma känningar som mina tidigare graviditeter. Är jätteorolig.. pratade med min BM idag och hon skulle boka in tidigt VUL, hoppas på få komma snart. Vi får verkligen stötta varandra nu!!!


    Ja vi får göra det. Har ju varit gravid 4ggr och det har verkligen känts.. Dock är ju brösten och vårtorna jätte ömma. Men att vänta 9 dagar på att se om det är något därinne tar på krafterna..
  • JenPet8885

    Nu har illamåendet börjat lite smått på mig även halsbränna. Så jag hoppas det går åt rätt håll. 8 dagar kvar till VUL. :)

  • JenPet8885

    Efter jag hade mitt x i förra året så är man ju extra nojig. Kände då en liten knöl på höger sida men min dåvarande BM vifta bara bort det trots att jag förklarade mina stora magoperationer jag gjort.. nu kände jag strax ovanför Venusberget att det är hårt i mitten. Ingen kula eller så utan bara hårt. Är det livmodern jag känner eller något annat? Är ju rädd att det satt sig fel denna gång oxå..

  • JenPet8885

    Mår väl sådär, en natt med ont i magen och illamående som resulterade i att jag kräktes idag. Så nu känner jag mig iaf gravid, magen blåser upp sig så det ser ut som jag är i månad 6 efter jag ätit ????

  • JenPet8885

    Var idag på ultraljudet. Allt såg bra ut och jag blev bara backad cirka 3 dagar. Hjärtat tickade på. Svårt att än så länge förstå :)

  • JenPet8885
    Popcorn90 skrev 2019-03-20 20:54:17 följande:

    Åh vilken underbar känsla att få se och veta allt det tickar ett litet hjärta! Grattis! :) vilken vecka är du i?


    Tack så mycket :) Jag är i vecka 6+3 idag. Trodde jag var längre men är glad att jag bara blev tillbaka knuffad några dagar :)
  • JenPet8885
    Yukus skrev 2019-04-11 12:02:26 följande:

    Gör alla vul och kub här? Jag trodde det normala var att få vänta till v 19 för rul? Det är en lång väntan givetvis men jag har aldrig blivit erbjuden annat. Kub finns ju men är jättedyrt där jag bor.

    Eller är det speciella omständigheter?


    Fick tidigt VUL för att jag hade ett utomkvedshavandeskap förra året. Det resulterade i att höger äggledare fick tas bort. Sedan så skall jag på kub om 2,5 vecka och här är det gratis och alla erbjuds detta.
  • JenPet8885

    Igår kväll orkade jag inte mer. Har spytt konstant i 5-6 veckor och sista två dygnen inte fått behållt något. Jag ringde 1177 och fick prata med en väldigt otrevlig kvinna som sa att ja de e bara att härda ut. Åker du in så får du en påse dropp och sen hem igen.. Men du gör som du vill.. Kärringjävel! De tog det väldigt allvarligt på akuten då jag hade över 4 ketoner i urinet. Nu går jag stadigt på Primperan och fått 3 liter dropp. Så förhoppningsvis får jag komma hem imorgon. De gjorde även ultraljud igår och bebisen mår bra så fick jag även lyssna på hjärtslagen. Sedan låg den och sprattla med benen, så mysigt att se. :)

Svar på tråden Bf november 2019