Inlägg från: Detvarkatten |Visa alla inlägg
  • Detvarkatten

    Bf november 2019

    Plussade också idag! Äntligen! BF 14 nov. Fick missfall i september när vi va i v 8. Känns som det har tagit en evighet. Så glad men livrädd.

  • Detvarkatten
    Smillis skrev 2019-03-18 21:29:43 följande:

    Var precis på mitt första UL och fick se ett litet pumpande hjärta är så himla lycklig!!! är tydligen i vecka 6+5 så antar att det är en liten alla hjärtans dag bäbis, väldigt klyschigt haha fick tid om två veckor igen för att se hur det utvecklar sig. Första målet är att passera vecka 10 i alla fall :)


    Wow! Grattis. Håller tummarna. Har tidigt UL 10 april (då fullgångna 8 v). Känns som en evighet.
  • Detvarkatten

    Jag har tidigt UL på onsdag om en vecka. Så nervös och otålig. Väntan känns som en evighet. Har ett missfall bakom oss.

    Är i vecka 8a (7+3) och mår mer illa för varje vecka. Hormonerna svämmar över och gråter för ingenting.

    Längtar tills ons så vi får svar på om det finns en bebis där inne.

    Grattis till er alla.

  • Detvarkatten

    Äntligen vad dagen för vårt tidiga UL. Fick se en liten liten böna med hjärta och hjärtslag. Helt otrolig känsla och lättnad. Grät hela tiden. Så overkligt.

    Blev framflyttad ett par dagar och blev bestämd till 8+6. Beräknad 13 nov. Ska försöka njuta och bara tänka positivt framåt. Har ett missfall bakom oss som spökat i huvudet hela graviditeten. Nu ska jag försöka släppa all oro och bara glädjas. I morgon ska jag berätta för mina föräldrar och visa bild. Ska blir så roligt!

  • Detvarkatten

    Gjorde KUB idag och fick låga siffror. Allt såg bra ut och bebis sprattlade runt. Blev flyttad bakåt sett par dagar och fick BF 11/11. V 13+0. Så tacksam och glad!

    Hoppas allt går väl för oss alla.

  • Detvarkatten
    Muusan skrev 2019-05-11 18:33:02 följande:

    Finns det en grupp på Facebook?


    Jag vill gärna också gå med i FB- gruppen ????
  • Detvarkatten

    Åh så bra! Hittade också. Men syns det att man gått med i en sluten grupp?

    Har inte gjort det officiellt på social medier :)

  • Detvarkatten

    Jag har fått känningar av urinvägsinfektion. Det kom under dagen. Kissar var 10e minut och det svider lite lite. Får ringa barnmorskan i morgon om det inte går över. Har fått liknande känningar innan och sen går det över under natten eller dagen. Märkligt. Någon som känner igen det?

    Det ska tydligen inte vara bra att gå med urinvägsinfektion som gravid så man ska gå till barnmorskan och ta prover och få behandling.

    Är i v 15.

  • Detvarkatten
    Muusan skrev 2019-05-16 08:54:24 följande:

    Ok nu väntar jag två men hur mycket har ni gått upp hittills ? Jag har gått upp 12 kg :O


    Jag är i v 15 och har gått upp runt 3-4 kilo. Har en bakåtvänd livmoder och har ännu inte fått någon riktig mage. Kommer fortfarande i mina jeans. Men hade också dålig aptit mellan v 8-12. Nu äter jag äntligen som vanligt och lite till :) Längtar efter den lilla kulan.

    Vägde väl 72 när jag blev gravid.
  • Detvarkatten
    Lala90 skrev 2019-05-18 16:13:14 följande:

    Hur farligt är det med UVI under graviditeten egentligen? Jag har symtom på UVI men blank urinsticka. Odling är skickad och jag börjar ändå med en PC-kur idag. Jourläkaren tyckte det var dumt att chansa. Men ingen vill tala klarspråk riktigt, ska jag oroa mig för något eller är det lugnt? Det ilar i underlivet och spänner i magen emellanåt, annars bara det vanliga med täta trängningar, sveda och känslan av att inte kunna kissa ur sig. Drygt! någon som vet något? Usch, var försvann min tuffhet sedan jag plussade, känner mig så löjlig som nojar..


    Jag har endast haft känningar av UVI som sen gått över inom 24 h. Säkert 4 ggr minst under graviditeten. Pratade med min barnmorska som sa att jag inte behöver komma in och lämna prov utan ska återkomma om det blir värre. Säkert ingen fara. Tror jag hade fått komma in och lämna prov annars. Du behöver nog inte oroa dig. Särskilt inte om provet inte visar infektion.
Svar på tråden Bf november 2019