• Chronus

    Fråga till er som är ofrivilliga oskulder

    Jag är kille, ca 36år och oskuld,

    Jag känner ingen direkt avundssjuka till andra.

    Man har kommit till det stadiet där sex inte är det primära man tänker på och saknar, utan det är närheten i allmänhet. Jag har aldrig dejtat någon eller haft någon relation.

    Jag vill veta hur det känns att någon annan tycker om mig på ett romantiskt plan. Jag tror att självförtroendet är lågt pga att man aldrig har fått denna typen av bekräftelse. Hade man åtmindstånde en endaste gång varit med om att en tjej tyckte man var snygg eller potentiellt pojkvänsmaterial så hade nog självförtroendet sett helt annorlunda ut. Då hade man svart på vitt att det går i alla fall.

    Jag försöker var social och pratar med tjejer på fester och så, men det känns inte som att de är så intresserade. Antingen är det jag som inte är duktig på att prata, eller så är det helt enkelt inte sugna på att prata med mig. Det kan ju bero både på mig eller att de helt enkelt inte är så sugna på att prata med någon de inte känner sedan innan just då. Man har lärt sig med åren att bli bättre på att läsa av det där, och inte stå och tjata på tjejer som inte vill prata med en.

    Just nu så känns det heller inte längre som att någon tillfällig sexuell kontakt är så intressant. Jag är mer sugen på att lära känna någon och känna någonting för henne först. Det har inte att göra med att jag sparar mig till "den rätta" eller att jag vill att första gången ska vara speciellt, utan mer att jag tror att jag skulle må bättre av att göra så.

Svar på tråden Fråga till er som är ofrivilliga oskulder