• Baltivia

    Fråga till er som är ofrivilliga oskulder

    Är oskuld men definitivt inte avundsjuk. Vissa hur tur och vissa har inte det, helt enkelt.


    Vad gör jag för att ändra min situation? Inte direkt mycket, då jag är en individ som håller sig borta från allting som har med fest eller krogen att göra. Jag har nämligen tröttnat på detta. Det kanske har varit kul när man har varit en snorunge, men inte när man är 22 bast.


    Har ganska negativa erfarenheter från festlivet också. Jag tillhör nämligen inte till de killar/män som kvinnor blir attraherade av och då menar jag tyvärr inte alls attraherade. Trodde alltid på att charm, personlighet och självförtroende kan rekompensera en dålig utsida, men jag hade tyvärr fel. Så länge det var grabbkvällar eller fester med endast killar så var det hur bra som helst, men så fort tjejer började dyka upp så blev det bara kasst. Antingen så stack de pga min närvaro eller så fick jag lämna festen eller kallad creep utan anledning. 


    Idag håller jag mig mest till onlinesidor/appar, men även där är resultatet noll. Allting flyter på bra tills jag inte skickar en bild på mig. Då dör konversationen direkt. Skaffar jag en profil med bilder på mig och då menar jag riktigt bra bilder så kan det dröja upp till ett år innan jag ens får ett meddelande. Jag får besök men ingen skriver.


    Jag ser inte ner på mig för det kommer inte hjälpa mig alls. Det kommer inte göra mig snyggare per automatik. Jag får helt enkelt acceptera att jag ser ut som jag gör och hoppas på bättre lycka i andra livet. Skulle någon blivit intresserad av mig så hade jag först och främst velat vara säker på att den personen verkligen vill ha något att göra med mig och då sysslar jag på sex, men även förhållande.

  • Baltivia
    Anonym (Lejejdndi) skrev 2019-03-20 20:32:41 följande:
    Vilken tråkigt människoöde. 22 är dock ingen ålder på en häst och mycket kan hända, speciellt efter 30 då livet ju börjar på allvar. Dock undrar jag hur lång du är och vad du har fått höra för taskigt från tjejer om ditt utseende (för att klargöra hur mycket detta beror på andra och inte på dig själv).
    Jag är 184 cm lång, alltså strax över genomsnittet. Det jag har fått höra är att jag bland annat ser ut som en creep, särbarn och skräck för fåglar.

    Enligt mig så beror det på både mig och andra. 
  • Baltivia
    Anonym (-..-) skrev 2019-04-02 02:55:22 följande:
    Du kan inte göra som kvinnor och bli bra på smink? Skulle vilja påstå att majoriteten av kvinnorna är ganska oattraktiva, men att både smink och klädval gör en otrolig skillnad. 
    Ett bra klädval är A och O för mig. Däremot skulle jag aldrig kunna tänka mig använda smink eller nån slags make-up överhuvudtaget.
  • Baltivia
    Anonym (Cathy) skrev 2019-04-11 10:41:27 följande:

    Vad ledsen jag blev av att läsa den här tråden... Tänk vilken skillnad det är på att vara kille och tjej. Jag var 10 första gången en kille körde upp en kondom i handen och tittade på mig med intensiv blick. Och sen har det bara fortsatt. Hade legat med över 100 personer om jag sagt ja till alla. Men jag blir verkligen förundrad över att det ska behöva vara så svårt att få till ett samlag bara för att man är kille. Det är nästan så att jag får lust att träffa er alla och erbjuda lite kvinnlig närhet.


    Det är inte svårt att få till ett samlag för att man är en kille. Jag får inte till något för att min utsida har allvarliga brister och det har jag fått bekräftat av kvinnor. Trodde i början att det kanske har varit något fel i mitt beteende, men när det gäller beteende och attityd så får jag bara positiva ord.

    Jag tycker att man som kille inte får sex beror på:
    1. Dåligt beteende/personlighet.
    2. Lågt självförtroende. Man har dock inte ett högt självförtroende om man ljuger för sig själv om att något är bra när egentligen är det inte.
    3. Man är ful (Som jag).
    4. Kvinnor finner killen ointressant helt enkelt.
Svar på tråden Fråga till er som är ofrivilliga oskulder