Inlägg från: Anonym (Lejejdndi) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lejejdndi)

    Fråga till er som är ofrivilliga oskulder

    Anonym (39) skrev 2019-03-13 22:01:46 följande:

    Inte nu. Men har gjort det förut. Har fått orgasm...


    Klart du fått orgasm!
  • Anonym (Lejejdndi)
    Anonym (39) skrev 2019-03-15 08:38:12 följande:

    Inte vet jag om det är så klart. Jag fick min första när jag var 27, så innan dess var det inte "klart".


    Så du tick det inte ens på egen hand tidigare?
  • Anonym (Lejejdndi)
    poppa01 skrev 2019-03-16 02:41:53 följande:

    det är i få trådar diverse killar klagar, grejen är att, killar får inte klaga alls enligt samhället, det är därför ni känner er så "oj vad fel det är".

    and..hur kan man fortfarande tro att ALLA ensamma killar är samma person med samma åsikter? 


    För att man tror att FL är representivt för verkligheten som sådan.
  • Anonym (Lejejdndi)
    Anonym (/) skrev 2019-03-14 15:54:12 följande:

    Jo, ett par gånger i vuxen ålder irl.

    I somras såg jag en kvinna som ogenerat bytte om helt öppet utan att skyla sig på en badplats tex. Men det gav inte mer än att se en naken kvinna på nätet. Men att vara intim med en naken kvinna är vad jag hellre önskar.


    Kollar du på nakna kvinnor på nätet?
  • Anonym (Lejejdndi)
    Baltivia skrev 2019-03-18 19:54:27 följande:

    Är oskuld men definitivt inte avundsjuk. Vissa hur tur och vissa har inte det, helt enkelt.

    Vad gör jag för att ändra min situation? Inte direkt mycket, då jag är en individ som håller sig borta från allting som har med fest eller krogen att göra. Jag har nämligen tröttnat på detta. Det kanske har varit kul när man har varit en snorunge, men inte när man är 22 bast.

    Har ganska negativa erfarenheter från festlivet också. Jag tillhör nämligen inte till de killar/män som kvinnor blir attraherade av och då menar jag tyvärr inte alls attraherade. Trodde alltid på att charm, personlighet och självförtroende kan rekompensera en dålig utsida, men jag hade tyvärr fel. Så länge det var grabbkvällar eller fester med endast killar så var det hur bra som helst, men så fort tjejer började dyka upp så blev det bara kasst. Antingen så stack de pga min närvaro eller så fick jag lämna festen eller kallad creep utan anledning. 

    Idag håller jag mig mest till onlinesidor/appar, men även där är resultatet noll. Allting flyter på bra tills jag inte skickar en bild på mig. Då dör konversationen direkt. Skaffar jag en profil med bilder på mig och då menar jag riktigt bra bilder så kan det dröja upp till ett år innan jag ens får ett meddelande. Jag får besök men ingen skriver.

    Jag ser inte ner på mig för det kommer inte hjälpa mig alls. Det kommer inte göra mig snyggare per automatik. Jag får helt enkelt acceptera att jag ser ut som jag gör och hoppas på bättre lycka i andra livet. Skulle någon blivit intresserad av mig så hade jag först och främst velat vara säker på att den personen verkligen vill ha något att göra med mig och då sysslar jag på sex, men även förhållande.


    Vilken tråkigt människoöde. 22 är dock ingen ålder på en häst och mycket kan hända, speciellt efter 30 då livet ju börjar på allvar. Dock undrar jag hur lång du är och vad du har fått höra för taskigt från tjejer om ditt utseende (för att klargöra hur mycket detta beror på andra och inte på dig själv).
  • Anonym (Lejejdndi)
    Anonym (Tjej) skrev 2019-03-19 07:37:57 följande:

    Jag var det innan jag träffade min pojkvän. Har inget intresse för att ligga med främlingar bara för sakens skull, sex är en romantisk akt för mig så ingen pojkvän = inget sex och är man extremt introvert som jag så träffar man inte så lätt en romantisk partner. När jag var yngre hade jag dock nog gjort det bara för sakens skull, om jag fått chansen. 


    Hur gammal var du när du träffade din pojkvän och hur gick det till?
  • Anonym (Lejejdndi)
    Anonym (Hmmm....) skrev 2019-03-19 08:27:34 följande:

    Nej inte alls. Det både män och kvinnor måste göra är att få någon att tända på dem. Bästa lösningen kan vara att söka ett seriöst förhållande.


    Tyvärr talar du ur egen erfarenhet (antar jag) och förstår nog därför inte hur svårt det kan vara för ensamma killar/män. Tjejer kan få en partner även om de är introverta, det har vi sett hundratals exempel på t ex här på forumet.
  • Anonym (Lejejdndi)
    Anonym (Hmmm....) skrev 2019-03-19 08:28:58 följande:

    Då hade snippan inte varit våt, såvida hon inte använt glidmedel.


    Använder prostituerade glidmedel varje gång?
  • Anonym (Lejejdndi)
    Anonym (Hmmm....) skrev 2019-03-19 08:34:06 följande:

    Män blir kåta på alla kvinnor och kan ha sex med allt som har puls. Kvinnor blir bara kåta på vissa män och om de har sex med män de inte är kåta på gör det ont och är rejält obehagligt dvs de får inte ut nåt positivt av det, tvärtom.


    Köper jag inte alls, klart män inte får upp den ibland. Sen att man ses som en fjant då är ju bara tragiskt. Är du själv man?
  • Anonym (Lejejdndi)
    Anonym (Hmmm....) skrev 2019-03-19 08:30:30 följande:

    Jag var ofrivilligt oskuld tills jag var 25. Så jo vi finns. Har en äldre kvinnlig släkting som fortfarande inte fått till det.


    Hon kanske avstått? Hur gammal är hon?

    Att du inte fick till det måste föranletts av att du nekade många killar sex.
  • Anonym (Lejejdndi)
    Anonym (Hmmm....) skrev 2019-03-19 08:37:40 följande:

    Precis så var det för mig! Är också introvert och fick en pojkvän när jag var 25. Då var jag både oskuld ld och okysst. Sex utan kärlek ger mig noll.


    Skulle 25 vara sent för att hitta en partner? De flesta satsar ju stadigt vid 30.
  • Anonym (Lejejdndi)
    Anonym (Tjo) skrev 2019-04-02 00:01:13 följande:

    Min man har det 3 gånger i veckan... i 10 år.

    Vet ingen relation som är sexlös


    En minoritet av alla killar är i en relation.
Svar på tråden Fråga till er som är ofrivilliga oskulder