Inlägg från: Anonym (Hedda) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hedda)

    Stör mig på hans present

    Jag får massa konstiga presenter av min man. Nu är det 20 år sedan vi träffades så jag reagerar inte längre med något annat en att småskratta lite för mej själv.

    Exempel på vad jag fått. Första julen fick jag 4 telefoner. Detta var innan man hade mobiltelefoner. Till saken hör att jag redan hade 2 st som dessutom var trådlösa, och bodde på 34 kvadrat. Varför jag skulle behövs fler förstår jag inte än i dag. Första födelsedagen fick jag några förlängningssladdar och ett grenuttag. Inget jag behövde eller sagt att jag ville ha, men han tyckte det var bra. En receptbok på finsk mat fick jag en annan gång. Varken min man eller jag har finskt påbrå. Vi känner inte ens någon finne, men han tyckte det varv spännande med lite nya rätter. Varken han eller jag har tittat i den. Har också fått en tvärflöjt, klädknäppor och några hålfotsinlägg. Har inga problem med fötterna och aldrig önskat mej en tvärflöjt. Såklart har jag inte spelat det i skolan heller. Och just det. En popcornmaskin har jag också fått. Den var jag ändå ganska nöjd med trots allt.

    Mina väninnor får lika skumma saker av sina män. Det roliga är att dom är alltid nöjda och tycker dom gjort genomtänkta köp. Något så tråkigt som smycken vill dom inte ge, nej petsonliga saker är grejen ???????? I allt annat är min man världens bästa, men presenter suck. Där suger han. Det har gått så långt att jag tror att det är normalt att få konstiga saker, att alla män är såna ????

Svar på tråden Stör mig på hans present