Inlägg från: Anonym (Tokfrans) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tokfrans)

    Ny dokumentär på SVT pekar ut Michael Jackson som sexualförbrytare - hur ska man förhålla sig till honom som artist?

    Säga vad man vill, men Michael Jackson tyckte ju i alla fall om barn. Det kan man inte ta ifrån honom.

  • Anonym (Tokfrans)
    Anonym (Aldrig mer) skrev 2019-03-22 17:04:28 följande:

    Dom flesta i Hollywood har varit aktiva sen barn och alla som slått igenom i tonåren har haft sjuka, pushiga föräldrar. Det är absolut ingen förklaring till pedofili.

    Det Michael Jackson systematiskt utsatt barn för är MYCKET VÄRRE än det hans pappa gjort mot honom.

    Man blir inte pedofil av vare sig misshandel eller övergrepp. Så jävla synd om Michael var det inte jämfört med vem som helst (Macualay Culkin hade det värre, Lindsay Lohan, Britney Spears mfl mfl mfl).

    Sluta försvara ett monster till människa bara för att du gillar hans musikaliska talang och förförs av hans änglalika persona han skickligt hade som mask.


    Fast utan att nu ens för ett ögonblick vilja förneka eller förringa de sexuella övergrepp Michael Jackson ska ha utsatt ett antal barn för, måste jag åndå säga att de övergrepp han i sin tur ska ha utsatts för av sin pappa är mycket grova.

    Pappan ska regelbundet ha utsatt Michael för fysisk och psykisk misshandel utöver sexuella övergrepp. Bl.a. brukade han ha ett bälte i handen när han övervakade syskonens repetitioner och om han var missnöjd brukade han piska dem med bältet. Vid flera tillfällen ska han ha satt skjutvapen mot barnens huvuden och hotat döda dem.

    På nätterna ska barnen ha vaknat av att pappan brände deras tår med tändstickor. Enligt artikeln som länkades av Anonym (Störst genom tiderna) ska han också ha kemiskt kastrerat Michael för att förhindra att han kom i målbrottet.
  • Anonym (Tokfrans)
    Anonym (Aldrig mer) skrev 2019-03-23 10:41:31 följande:

    Finns det några belägg för detta? Det här är inte föräldrarnas version. Jag tycker inte det du beskriver är värre än att grooma och infiltrera psyket på 7-åriga pojkar och att använda sin stjärnstatus till att långsamt programmera om deras hjärnor och knyta dom till sig för evigt och förgripa sig på dom. Tillochmed cancersjuka pojkar!!

    Har du sett dokumentären och intervjun med Oprah? Wade och James är förstörda för livet. Han släckte ljuset hos 7-åriga barn. Massor av barn. Han hotade dom dessutom och programmerade in skräck och skam för livet. Helt vidrigt.


    Det jag skrev bygger jag på sådant jag läst och hört över en lång rad av år.

    En del av detta kan återfinnas i den här artikeln: www.thespec.com/whatson-story/8701861-joe-jackson-s-children-michael-la-toya-and-janet-said-he-beat-abused-and-terrified-them-but-they-still-felt-love/

    Tyvärr kan jag inte underbygga allt jag skrev, bl.a. att Michael Jackson skulle ha utsatts för sexuella övergrepp, men jag tror jag för länge sedan hört La Toya Jackson tala om detta i en intervju, som jag nu tyvärr inte lyckas hitta. La Toya är ju intressant i det att hon tidigt dels offentligt talat ut om övergreppen, som pappan ska ha utsatt barnen för, dels varit tydlig med att hon tror på pedofilianklagelserna mot sin bror. Den övriga familjen har ju tagit avstånd från henne p.g.a. detta.

    Hur det nu vara må med uppgifterna om pappans övergrepp mot Michael och hans syskon, tycker i alla fall jag mycket tyder på att Michael under sin barndom utsatts för grova övergrepp av sin pappa.

    Sedan vill jag understryka att jag inte ser detta som någon ursäkt för att Michael senare som vuxen i sin tur ska ha utsatt barn för sexuella övergrepp. Jag tycker de övergrepp Michael Jackson anklagas för är förskräckliga och jag fördömer dem helt och fullt. Dock anser jag att det verkar troligt att även Michel Jackson som barn utsatts för grova övergrepp.

    Ska tillägga att jag ännu inte sett varken dokumentären eller Oprah-intervjun, men att jag redan för länge sedan kom fram till att de anklagelserna som redan då fanns mot Michael Jackson var trovärdiga.
Svar på tråden Ny dokumentär på SVT pekar ut Michael Jackson som sexualförbrytare - hur ska man förhålla sig till honom som artist?