• misil

    Ny dokumentär på SVT pekar ut Michael Jackson som sexualförbrytare - hur ska man förhålla sig till honom som artist?

    Pedofiler agerar på olika sätt,men det är inte ovanligt att pedofiler har intressen som av omgivningen anses barnsliga och har även ett omoget beteende.
    Pedofiler brukar söka sig till miljöer där barn vistas,men eftersom MJ hade mycket pengar kunde han bygga upp sådana miljöer så att barnen kom till honom istället,att agera och prata som ett barn(inte som en vuxen man)är ett sätt att få barnen men även deras föräldrar att slappna av och släppa på sin vaksamhet.
    MJs försvarstal till varför han hellre umgås med barn än vuxna borde fått en del varningsflaggor att hissas.Men med det sagt så är han de facto  inte dömd,även om det är misstänksamt att han betalat stora summor för att slippa rättegångar,så bör inte personer censureras pga spekulationer eftersom det undergräver vad den västerländska rättsstaten bygger på.

  • misil
    näsring skrev 2019-03-09 02:19:57 följande:
    Det handlar väl om vad man acepterar som människa.
    Woody Allan är pedofil och Harvey Weinsein är våldtäktsmän men folk ser ändå deras filmer. Mark Wahlberg är en rasist som en gång sparkade en man så sönder och samman att han blev blind och aldrig klarar sig utan stöd, folk tycker hans filmer är så familjevänliga och roliga. 
    Dogge Doggelito har blivit dömd för grov misshandel, vapenbrott och narkotika.. Folk vill ha med honom på melodifestivalen för att deras barn gillar honom. Cykel på köpet.....
    Billy Butt har dömts till våldtäkt på två minderåriga flickor.. Folk låter honom ändå jobba med musik. Etc.

    Jag har alltid tyckt att "I belive I can fly" är en långdragen skitlåt vars enda syfte var att kapitalisera på en barnfilm... Och det var innan R Kelly arresterades för att ha haft sex med och PISSAT PÅ en 13årig flicka.
    Woody Allen är inte pedofil om det är skandalen med adoptivdottern du tänker på,hon adopterades till familjen när hon var 15år deras sexuella relation inleddes när hon var 18år.
  • misil
    Pope Joan II skrev 2019-03-09 09:04:13 följande:
    Föräldrarna borde straffas hårt för att de sålde sina barn. 
    misil skrev 2019-03-09 08:51:19 följande:
    Woody Allen är inte pedofil om det är skandalen med adoptivdottern du tänker på,hon adopterades till familjen när hon var 15år deras sexuella relation inleddes när hon var 18år.
    Näsring tänkte kanske på Dylan, hon var ju bara 7 år gammal. Farrow började sällskapa med Allen när Soon-Yi var 11 år så vad som hände sedan är väl högst oklart. De blev väl inget officiellt par förrän hon var 21 år, men ja - jag håller det för högst sannolikt att Wood Allen är pedofil.
    Helt rätt av dig att Mia Farrow och Woody Allen blev ett par när Soon-Yi var 11år och inte som jag skrev 15år,men jag håller det för högst osannolikt att Allen är pedofil.
Svar på tråden Ny dokumentär på SVT pekar ut Michael Jackson som sexualförbrytare - hur ska man förhålla sig till honom som artist?