Inlägg från: Anonym (M36) |Visa alla inlägg
  • Anonym (M36)

    Fontäner

    Bara oskönt och otympligt. Samma sak med tjejer som blir extremt blöta utan fontän. Om tjejen rider och det rinner juicer i ljumskarna, mellan skinkorna och det blir blött och obekvämt. Fy. Samma för tjejen utgår jag från om ställningen är omvänd.


    Min förra tjej hade aldrig fått fontän. Jag lyckades stimulera och efter ett tag få henne att slappna av och ta sig förbi känslan att hon skulle kissa på sig. Efter det var det proppen ur. Verkligen. Hon sprutade varenda gång hon kom, inte bara när jag stimulerade med handen. Bara blött och obekvämt. Varenda gång. 
    Jag önskar att jag inte hade gjort henne så känslig. Jag tror hon känner detsamma faktiskt.

  • Anonym (M36)
    Anonym (K37) skrev 2019-03-07 16:24:55 följande:
    Låter som jag!

    Hade fått en fontän när jag var runt 16år kanske sen aldrig brytt mig. Sen träffade jag min man och han tyckte det var så häftigt när tjejen sprutade så han lärde mig och nu sprutar jag hej vilt. Tack o lov jobbar jag på sjukhus så jag brukar sno med mig underlägg hem som är vattentäta. Det är sjukt irriterande att det alltid går igenom allt annars, och man får tvätta sängkläder hela tiden :/

    Lär du nya tjejer samma sak nu eller du har fått nog med fontäner? ;)

    Ha ha. 


    Med ONS är det ju bara att köra på, det blir ju någon annans problem senare :)


    Min nuvarande tjej får det om jag stimulerar med handen, men inte vid penetrationssex. Hon blir inte salig av fontäner heller, så det blir sällan. Det är vi bägge nöjda med ;) 

  • Anonym (M36)
    Anonym (Hmm) skrev 2019-03-07 18:05:39 följande:

    Du ser - hitta rätt snubbe bara! Det ÄR läckert med riktigt blöta orgasmer.
    Många kvinnor har tyvärr svårt att släppa efter och njuta.
    Njut av det - blir det blött så är det värt det!
    Även om det blir lite mer tvätt .....


    HÖGST subjektivt. Om man nu gillar stora bokstäver. 
  • Anonym (M36)
    Anonym (Hmm) skrev 2019-03-07 19:17:24 följande:
    Stora bokstäver mot små människor .... så kan det vara...
    Vad är dina problem i övrigt?

    Ah. Nätpsykolog? 


    Måste dessvärre meddela dig att det finns legitimerade dito att chatta med för en billig penning numer. Gratis till och med om man har frikort.
    Det har jag eftersom jag har så MÅNGA problem. Det STÖRSTA är att folk SKRIKER i forum och gör sig till TALESPERSON för alla andra och tala om hur det ÄR.

  • Anonym (M36)
    Anonym (haha minnen...) skrev 2019-03-07 19:48:11 följande:

    :) Jag upplevde att en kvinna gjorde det och lät på ett konstigt sätt samtidigt när jag var kanske 18 år och knappt hade haft sex innan. jag hade dessutom aldrig lyckats ge en tjej ens en vanlig orgasm innan det. Det var med en lite äldre madam (runt 35 som jag då kallade äldre). Hon red och smekte sig själv samtidigt och började låta som om hon hade ont och sedan skvätte hon. Jag blev skitnervös och tänkte att nu har jag gjort något jäkligt fel, kommit åt urinblåsan hon är äldre och kanske inkontinent, vad har jag gjort stackars tjej nu kommer hon skämmas och allt blir jobbigt och pinsamt.

    Jag började be om ursäkt och frågade om hon hade ont och om allt var ok. Hon tittade på mig en stund och undrade nog vadfan jag pratade om. Sen började hon gapskratta, med mig fortfarande i henne. Hon fortsatte skratta utan att sluta rida och sedan kom jag och då skrattade hon ännu mer och frågade om jag var ok och bad om ursäkt (på ett retfullt sätt) och frågade om jag hade ont.


    Ha ha. Stackare. 
  • Anonym (M36)
    Anonym (Hmm) skrev 2019-03-07 19:39:32 följande:
    Har du problem med att man betonar ett enda ord så lär du ju ha andra
    problem också - vilket bevisas av ditt svar. 
    Släpp sargen - snöra av grillorna och gå och lägg dig!!!

    Käre hobbypsykolog..


    Jag kommenterade vad du SKREV och du talar om för mig hur jag ÄR. Och sedan vad jag borde GÖRA.


    Det är en ganska stor skillnad. Precis som det är stor skillnad på vad du tycker och hur det faktiskt är för alla människor.

  • Anonym (M36)
    Anonym (Hmm) skrev 2019-03-07 20:02:28 följande:
    Just nu är det bara du som skriker ....
    Bönder på bönders vis. 
  • Anonym (M36)
    Anonym (Hmm) skrev 2019-03-07 20:07:25 följande:
    Vad odlar du i år då??

    "Tala med bönder på bönders vis och med de lärde på latin"


    Dags att odla lite allmänbildning?
    Sätt fröet i krukan mellan den med vett och etikett och den med förnuft.

  • Anonym (M36)
    Anonym (K37) skrev 2019-03-08 06:06:58 följande:
    Bara för att vi squirtar så är det inte samma sak som att vi kommer. Oftast är det ingen förlösande effekt när man får fontän. Man måste fortsätta stimulera klitoris en stund till och då kan man ha tur att få en orgasm i samband med fontän. Den känslan är obeskrivlig! Och det är lättare att fortsätta för nästa orgasm. Många män tror tyvärr att tjejen borde vara nöjd efter att de squirtar. Men kåtheten blir snäppet högre istället så avslutar man där så blir (iallafall jag) sjukt irriterad och frustrerad. Jag måste få en riktig orgasm annars är resten av dagen försörd. Men alla är olika.
    Aha. Så har det varit för de tjejer jag upplevt.
    Är nog gängse uppfattning bland män också. Någon slags ultimat orgasm och ett bevis att man minsann kan tillfredsställa kvinnor ;) 
  • Anonym (M36)
    Anonym (K 29) skrev 2019-03-08 21:26:06 följande:

    Ha sex i badrummet så är problemet löst 


    Just det problemet, ja. Att begränsa sexlivet till badrummet är inte så sexigt. Att inte kunna ha sex i soffan utan tvättbart överdrag känns också sådär till och med. 
    Sex i sängen med någon som blir riktigt blöt hamnar ju inte bara på lakanen, det biter sig in i bäddmadrassen. Det kanske känns "doftlöst" för stunden, men ett par månaders fittjuice(låter vulgärt men slidsekret låter ännu värre IMHO) som torkar in är inte doftlöst. 
    Har, som sagt, haft flickvänner som blivit väldigt "blöta" och har bytt ut bäddmadrasser. En ny Hästens eller Tempur är inga småslantar direkt.

Svar på tråden Fontäner