Inlägg från: Anonym (K37) |Visa alla inlägg
  • Anonym (K37)

    Fontäner

    Anonym (M36) skrev 2019-03-07 14:52:36 följande:

    Bara oskönt och otympligt. Samma sak med tjejer som blir extremt blöta utan fontän. Om tjejen rider och det rinner juicer i ljumskarna, mellan skinkorna och det blir blött och obekvämt. Fy. Samma för tjejen utgår jag från om ställningen är omvänd.

    Min förra tjej hade aldrig fått fontän. Jag lyckades stimulera och efter ett tag få henne att slappna av och ta sig förbi känslan att hon skulle kissa på sig. Efter det var det proppen ur. Verkligen. Hon sprutade varenda gång hon kom, inte bara när jag stimulerade med handen. Bara blött och obekvämt. Varenda gång. 

    Jag önskar att jag inte hade gjort henne så känslig. Jag tror hon känner detsamma faktiskt.


    Låter som jag!

    Hade fått en fontän när jag var runt 16år kanske sen aldrig brytt mig. Sen träffade jag min man och han tyckte det var så häftigt när tjejen sprutade så han lärde mig och nu sprutar jag hej vilt. Tack o lov jobbar jag på sjukhus så jag brukar sno med mig underlägg hem som är vattentäta. Det är sjukt irriterande att det alltid går igenom allt annars, och man får tvätta sängkläder hela tiden :/

    Lär du nya tjejer samma sak nu eller du har fått nog med fontäner? ;)
  • Anonym (K37)
    Anonym (Hmm) skrev 2019-03-07 17:28:45 följande:

    Har upplevt det två gånger till utöver "högtrycks-sprutan" och bägge de

    gångerna när de red mig.

    Otroligt upphetsande att känna värmen och förstå att hon kom.

    Storsprutet var ju otroligt upphetsande och man kände sig ju som kung efteråt men - som sagt liiiiite praktiska problem också ...

    Har haft en tjej som kunde komma multipelt  - lääänge men fick jag välja

    så skulle jag välja en kvinna med fontän. Lätt!


    Bara för att vi squirtar så är det inte samma sak som att vi kommer. Oftast är det ingen förlösande effekt när man får fontän. Man måste fortsätta stimulera klitoris en stund till och då kan man ha tur att få en orgasm i samband med fontän. Den känslan är obeskrivlig! Och det är lättare att fortsätta för nästa orgasm. Många män tror tyvärr att tjejen borde vara nöjd efter att de squirtar. Men kåtheten blir snäppet högre istället så avslutar man där så blir (iallafall jag) sjukt irriterad och frustrerad. Jag måste få en riktig orgasm annars är resten av dagen försörd. Men alla är olika.
  • Anonym (K37)
    Anonym (M36) skrev 2019-03-08 13:02:10 följande:

    Aha. Så har det varit för de tjejer jag upplevt.

    Är nog gängse uppfattning bland män också. Någon slags ultimat orgasm och ett bevis att man minsann kan tillfredsställa kvinnor ;) 


    En vanlig missuppfattning bland män är ju oxå att samlaget är slut för er del när ni sprutat. Många män får torra orgasmer som är mycket skönare än sprutet (har jag hört).

    Många både män och kvinnor vet inte heller alltid om de får en fontän eller de kissar på sig. För det finns ju många som missuppfattar (även på vilje för att göra partnern nöjd), och trycker på samtidigt och faktiskt kissar på sig istället. Får man en riktig squirt så sprutar det klar vätska, det rinner inte ut.

    Man måste vara riktigt kåt annars går d inte för då vätskefylld inte urinblåsan, annat än med urin...
  • Anonym (K37)
    New Dawn skrev 2019-03-09 15:29:46 följande:

    Jag tror inte alls att det är en missuppfattning att samlaget är slut efter att män sprutat. Tvärtom är det ett faktum att penis oftast slaknar efter utlösning och då tar i regel samlaget slut.Att tömma urinblåsan i samband med orgasm är vad man kallar fontänorgasm.

    Det bildas urin på exakt samma sätt om man är kåt och har sex, oavsett om man får fontänorgasm eller inte.

    Urin produceras snabbare vid sex och kåthet, även om man inte tömmer urinblåsan under orgasmen.

    Urin som samlats i urinblåsan tas inte upp igen. Det är fakta.


    Här missuppfattade du mig. En man behöver inte få utlösning för att få orgasm. Alltså behlver han inte heller ha fått en förlösande orgasm bara för att han sprutar. Har mannen fått en torr orgasm innan sprutet (eller g-punkts orgasm) så är han kanske nöjd med det även om han inte sprutat. Förstår du?
Svar på tråden Fontäner