• Underhill

    Sexuellt frustrerad

    Anonym (Frustrerad) skrev 2019-03-11 16:06:57 följande:
    Jag är en gift 47-årig kvinna som har en man med ganska låg sexdrift. Det har han alltid haft. 

    Nu verkar jag ha kommit i klimakteriet vilket jag välkomnar, jag är klar med barn. Dock så har det bla inneburit att jag blir otroligt kåt ganska ofta. Förut var det mest bara kring ägglossning som jag blev så här vrålkåt att jag inte kan tänka på något annat och jag blir nästan arg om jag inte får orgasm. 

    Men, att leka med mig själv räcker inte riktigt, jag är strax lika kåt igen och det är på riktigt skitjobbigt! 
    Vad gör man när ens man inte är sugen? Otrohet går bort så det behöver ni inte föreslå smile1.gif  
    Det finns bara en enda man jag blir kåt på förutom min egen och han är gift. Nu har vi det inte så bra i äktenskapet så den andre mannen är ofta i mina tankar eftersom jag vill ha honom, men kommer som sagt låta bli eftersom vi båda är gifta. 

    Men, vad tusan gör man? Finns det något knep? Har inte möjlighet att gå ifrån och onanera hur som helst på jobbet och hemma är det tonåringar och matlagning och annat som ska tas hänsyn till. 

    Jag har en del leksaker jag använder, men det räcker inte heller. 
    Inte så mycket att göra med sjukdom och medicin...mer än hitta lite mer tid för egen njutning då om möjligt. En öppen relation kan ju vara en väg...men om den vägen är möjlig att öppna vet ju du bäst som lever i relationen. 
    E vi överens så kör vi
  • Underhill
    Anonym (Frustrerad) skrev 2019-03-14 10:05:35 följande:
    Jo, det kanske inte framgick, men jag HAR egen tid att njuta, men det räcker inte till. Jag blir bara frustrerad, som synes, till slut då det är att ha sex med en man som får mig lugn en längre stund. Nu hade vi sex häromdagen och även fast jag inte fick den megasuperduperorgasmen jag vill ha, utan bara de 'små' så är jag mer lugn och tillfreds nu tre dagar efter och känner inte tvånget att onanera 'hela tiden'. 
    Är man den med mer lust så räcker ju onani föga i jämförelse givetvis. Jo det framgick väl tillsammans med att det knappt finns tid till egen njutning med allt det andra som skall hinnas med o roddas med :) Klart man blir frustrerad när man inget heller vill än ha den man lever tillsammans med utan att det blir så. Jobbigt läge med sådan obalans. 
    E vi överens så kör vi
Svar på tråden Sexuellt frustrerad