Inlägg från: Anonym (FYI) |Visa alla inlägg
  • Anonym (FYI)

    Sexuellt frustrerad

    Anonym (Sexologen) skrev 2019-03-14 17:12:45 följande:
    Han behöver kanske inte ha någon annan, men det innebär heller inte att han automatiskt har rätt att förvägra dig sexuell tillfredställelse. Var och en måste ta ansvar för sin sexuella hälsa. Att du har ett extra man vid sidan om behöver automatiskt inte innebära att er relation tar slut. Det är en vettig lösning för båda.
    Nej, inte om ts man inte tillåter det eller är obekväm med ett sådant upplägg.
    Då är det otrohet.
    Sen förstår jag inte ett ensidigt öppet förhållande...Det är väl fan inte öppet då.
  • Anonym (FYI)
    Anonym (Frustrerad) skrev 2019-03-15 16:56:33 följande:
    Jag har som sagt inga problem med att jag har sex med en annan man, för det skulle vara just bara det - sex. tveksamt hur mycket jag får ut av det dock, jag brukar behöva känslor också för att det ska bli riktigt bra. 

    Oavsett, så finns det inte på kartan. Min man har tom svårt för att en kollega och jag alltid kramas när vi ses, kollegan är man. Att han är gift sedan många år spelar ingen roll. Inte heller att han är lika gammal som min morfar hade varit om han hade levt. 
    Då känns det som den möjligheten är borta.
    Han kan inte tänka sig att du har sex med en annan man, och du kan inte tänka dig att han har sex med en annan kvinna.
    Du kan tänka dig att ha sex med en annan man, och din man kan säkert tänka sig ha sex med en annan kvinna....Krångligt...

    Utan att veta...Egentligen är väl detta vanligtvis ett manligt problem att bli förvägrad sex. Och lösningen folket på FL brukar ha då är otrohet eller skilsmässa.
    Otrohet känns ju inte schysst, så då återstår väl bara skilsmässa??Förvånad
  • Anonym (FYI)
    Anonym (Frustrerad) skrev 2019-03-15 22:18:59 följande:
    Njä, tror inte han vill ha sex med en annan kvinna. Han har testat med en tidigare partner, dock tillsammans med henne och han gillade det inte alls. 

    Men man kan ju aldrig veta. Ja, just nu är det de valen jag har, otrohet eller skilsmässa. Otrohet är inget alternativ och skilsmässa vill jag inte. Vi får försöka jobba på och se vart det leder oss helt enkelt och jag får fortsätta sexa med mig själv mesta delen  
    Känns som en vettig tanke i mina öron.
Svar på tråden Sexuellt frustrerad