• Gävlebo

    BIM April

    Hoppar in här jag också! BIM 14/4, 6e eller 7e försöket nu. Mars var jobbig för trodde verkligen att det kanske var något på G då. Men nu tar vi nya tag! :)

  • Gävlebo

    Känner mig verkligen helt knäpp idag. Är så extremt lättretad och blir superlätt ledsen. Vet inte om det är för att jag har jobbat med barn i 11 timmar utan rast eller om jag typ har pms. Ska dock ha ägglossning om 3 dagar enligt flo, alltså inte i närheten av tiden jag normalt får pms (2 dagar innan mens).

    Kan ni också känna att ni får pms-symtom vid ägglossning?

  • Gävlebo
    Dalarna1984 skrev 2019-03-28 20:22:48 följande:

    Åh jag är likadan :( så jobbigt att gå och "känna efter och leta efter tecken" Hur kopplar man bort?


    Jag är exakt lika! Det är verkligen drygt. Men som flera här sagt nu, koppla bort det, även om det inte går. Båda systrarna fick barn fort. Ena på tredje försöket och den andra på första försöket.

    Jag känner mer lukter än vanligt (kanske reagerar jag mer nu efter långvarig förkylning med lukt- och smakbortfall) och har som mensvärk hela tiden. Kanske är ägglossning på G. Har fyra appar (!) Som jag lägger till mensen i, i ett försök att slippa äl-tester. Apparna säger iaf att jag ska ha äl på lördag respektive måndag.

    Hur känns det för er denna månad? Hjälper vårsolen något kanske?
  • Gävlebo
    Ellie08 skrev 2019-03-29 17:52:21 följande:

    Hej tjejer! Jag ville passa på att fråga er hur ni hanterar träningen under dessa tider som ni försöker bli preggo? Jag tränar minst 5 dagar i veckan och då är det 45-60 min crosstrainer och 30 min styrketräning där jag varierar muskelgrupper som ska tränas. Anledningen till att jag tränar är dels att jag mår bra av det och på grund av att jag har kontorsjobb vilket innebär att man inte rör på sig öht. Jag läste ngnstans att man inte alls ska träna så mkt för att det kan stressa kroppen...


    Jag tänker att du ska göra det som du mår bra av. Om du slutar träna kommer du troligtvis må sämre och det tror inte jag är nog bra. Sen kanske det inte är så bra att överanstränga kroppen heller. Gör allt med måtta:)
  • Gävlebo

    Här kommer ett långt inlägg. Behöver skriva av mig lite och hoppas att någon orkar läsa sig igenom allt Skrattande

    BIM idag men ingen mens. Förra månaden var den tvp dagar sen så jag försöker att inte bli för taggad. Tog ett test igår (alltså BIM-1) för jag och sambon skulle på födelsedagsfest där alkohol skulle förekomma. Ville vara "säker" på att jag inte var gravid för att kunna dricka, kände också att jag behöver släppa graviditetstankarna och därmed få bort lite stress. 

    Jag drack en cider och kände mig full. Nu har jag inte druckit på ett tag för att öka chanserna för graviditet men kan inte ha blivit så känslig tänker jag. Efter andra cidern jag tog kändes det som att jag hade festat hårt hela kvällen och var påväg "ner" om ni förstår. Under kvällen började jag känna mig hängigare och hängigare och tillslut kände sambon på pannan och konstaterade att jag höll på att brinna upp. Vid 12 fick han dra med mig hem. Idag har jag legat däckad hela dagen. Sov till 15 och vaknade med ont i leder, feber och sjukt illamående. Febern har lagt sig lite men illamåendet sitter kvar.

    Läste i en gammal tråd här på FL där flera andra känt sig febriga och sjuka under första grav.veckorna. Någon annan som känner igen sig i det? Kan ju inte låta bli att hoppas på att det är en graviditet som ligger bakom. Speciellt nu när febern har lagt sig men illamåendet är kvar...

  • Gävlebo
    Frekvens skrev 2019-04-15 07:05:30 följande:

    Det du beskriver var mina allra första symtom i min första graviditet och denna nu. Febrig och allmän sjukdomskänsla i kroppen. Däckade tidig kväll och man fick knappt liv i mig. Sov 10-14h. Helt galet!


    Kul att höra! Eller inte att du mådde dåligt men att det ändå kan vara tecken på grav ????. Bim+1 idag. Förra månaden kom mensen två dagar sent så vågar inte hoppas på något ännu. Har som molvärk i magen och hade bruna flytningar. Brukar kunna få det preciis innan blödningen kommer, alltså någon timme innan, men ingenting än så länge. Är det också något du känner igen? :)
  • Gävlebo
    annaboo skrev 2019-04-15 18:20:44 följande:

    Är det här ett plus?

    Eller sitter de för långt ifrån!?

    Gått över bim med fem dagar, men varken tillstymmelse till vare sig mens eller gravtecken....

    Lite galet trött då... men annars :/

    Blir galen här!


    Ser ett svagt med tydligt sträck, tycker att avståndet mellan sträckan ser rimligt ut också! :)
Svar på tråden BIM April