• lindsey80

    BIM April

    Vår story:

    Hade sex den 29 mars, på äl-dagen, på söndagen 7 april kom en blodblandad flytning och molande mensliknande smärta. På måndagen 8 april började blöda mer som vid mens, fast mindre mängd, det höll i sig även under tisdagen (tot 2 dagar). Testade neg bim -7 och -5. Men symptomen kvarstår: molande mensliknande värk smärta, magen känns uppsvälld/uppblåst, kissar ofta. Magkänslan säger att jag är gravid och på söndagen då flygningen kom, så kändes det som att ägget fastnade (även om det sägs att man inte känner det). Men hela tiden har jag haft en känsla av att vara gravid. Kan jag plussa om jag testar igen på bim eller senare, trors 2 neg tester.

  • lindsey80

    Fattar inget fortfarande och vill bara veta om jag är eller inte är gravid och om den lilla 2-dagars blödningen för snart 1.5 v sen var en nidblödning, ma eller mellanblödning. Skulle haft mens ti 16 apr, så inne på Bim +2 om jag räknat rätt. Plustecknen lyser med sin frånvaro på gravtesten. Känns olustigt att inte veta och min menscykel har varit helt regelbunden. Ska jag lita på gravtesten, att jag inte är gravid? Hur vet jag om det var ma-blödning eller inte? Kan jag vara låghormonare å ändå gravid, trots neg?

  • lindsey80

    Här är en som är på Bim +3 men pluset lyser med sin frånvaro ?. Fattar inget. Är alltid regelbunden på mensen. Hade sex på äl-dagen (tror jag), 29 mars flytningarna var som äggvita och trådig. Fick en ljusröd flytning/lite blod den 9 och sen en blödning i 2 dagar, mindre än vanlig mens. Hade då molande mensliknande värk som avtog lite efter blödningen. Pp Bm-dagen så återkom den molande mensliknande värken. Gravtest visade neg då. Haft massa graviditetsymptom: kissar mycket, humörsvängningar nånting, molande mensliknande värk, känt mig uppblåst m.m. Vad ska jag tro? Har aldrig hoppat över mens tidigare.

  • lindsey80

    Min kropp är ju jätteskum. Ingen mens men däremot ger äl-testet utslag för äl ... nu? Stämmer med de ökade flytningarna som är både krämiga och äggviteliknande. Vad ska jag tro? ???? och stickan visar positivt. Är eg på Bim +4 å skulle haft mens. Hade äl 29 mars å hade sex då. Sen kom det en mindre blödning 8 och 9 april. Mensen var beräknad till i tisdags, 16 april. Kan äl-stickan visa positivt, trots att man är gravid? Kan äl komma då man skulle haft mens? Kan äl komma så tätt från förra gången till nu?

Svar på tråden BIM April