• Anonym (J)

    Han vill inte ha fler barn :'( Går sönder.

    Anonym (Kvinna) skrev 2019-03-13 08:38:09 följande:

    Fast jag tänker att det är precis samma sak för en man. Det är ett livslångt åtagande, även om jag som kvinna är gravid och föder barn. (Dessutom måste han stå ut med mig under båda delarna och det är fasiken inte det lättaste )


    Nej det är verkligen inte samma sak för en man. Inte han som riskerar livet.

    Ts. Har väldigt svårt att förstå hur mannen kan neka dig i alla fall ett barn till. Tycker han är orättvis och egoistisk som hellre vill att du ska vara olycklig. Hade varit skillnad om ni hade haft en hel hög med barn redan men ni har ETT?!
  • Anonym (J)
    Anonym (Ellie) skrev 2019-03-13 09:17:52 följande:

    Hur mannen kan neka?

    Det handlar inte om det. Så känner till och med jag som i många år levde i detta, aldrig att det handlade om att han nekade mig ett barn.

    Han ville inte bli pappa igen. Punkt.

    Han hade ett barn (VI hade ett barn) och det var han nöjd med. Han var inte sugen på fler. Inte på uppoffringen, inte på tiden, inte på en ny småbarnstid, ingenting.

    Men många vänner som så småningom fick vetskap om hur vår situation såg ut uttryckte sig just så. Att det var bara för honom att ställa upp typ. Eller att jag som kvinna skulle fiffla lite med preventivmedlet för att "råka" bli gravid.

    På samma vis som jag känner idag när vi har våra två barn och en känsla av att vara precis där i livet där jag alltid velat vara. Fler barn? Aldrig i livet!


    Tycker ändå att det är sjukt egoistiskt.
  • Anonym (J)
    Anonym (Pi) skrev 2019-03-13 10:02:25 följande:

    Är det egoistiskt att inte skaffa ett barn man inte vill ha?? Det är väl precis tvärtom! Tänk lite på barnet!

    Min kompis gav med sig. Han pallade inte tjatet från både henne och omgivningen. När andra barnet var ett halvår gammalt lämnade han henne. Han avskydde henne för det hon gjort. Men han förstår ju samtidigt att beslutet ändå var hans, att ge med sig. Men kärleken för henne dog, hon hade ju noll respekt för hans känslor. Han var bara en avelstjur för henne.


    Ja han skulle inte gett med sig. Hon skulle lämnat honom och skaffar barn själv. Viktigare med syskon än föräldrar som bor ihop. Betydligt viktigare.
  • Anonym (J)
    lovelynow skrev 2019-03-13 17:21:07 följande:

    Suck, vilken dramatik. Ja, det är extremt själviskt. Gråta sig till sömns, fundera på skilsmässa och tala om att han ?förnekar ? dig ett barn till... Det är kanske bara så atthan ör innerligt trött på barntjatet. Han kanske vill resa med sin dotter och ägna sig åt annat än att sätta igång hela proceduren igen. Klok man.


    Stört
  • Anonym (J)

    Vad är det för jävla idioter som gör tummen ner till ts inlägg och till de inlägg som förstår henne? Är ni så jävla dumma i huvudet att ni inte förstår hur stark barnlängtan kan vara?

  • Anonym (J)
    EmberEyes skrev 2019-03-15 08:17:09 följande:

    Varför skulle inte folk få tycka att en barnalämngtan som är såpass stark att den krossar en i övrigt lycklig familj, är negativt? Hade du bytt ut "ett barn till" mot "en hund till" eller "en bil till" hade TS i det närmaste blivit lynchad.


    Som sagt.. inte helt smarta som inte kan förstå hur påverkad man kan bli av barnlängtan. Ts har ETT enda barn, inte speciellt konstigt om hennes kropp värker av längtan efter fler. Men det är väl svårt för dig att förstå.
  • Anonym (J)
    Anonym (suck) skrev 2019-03-15 09:46:25 följande:

    Det finns mycket man kan längta efter, men man kan tyvärr inte få allt här i livet. Ibland måste man göra tuffa val och om ts inte kan leva utan ett till barn får hon nog lov att lämna mannen.


    Ja det är ju tur att mannen blir nöjd i alla fall. Han kan ju dumpa ts om 10 år och skaffa barn med någon ny, om han skulle ångra sig.
Svar på tråden Han vill inte ha fler barn :'( Går sönder.