• Anonym (Pi)

    Han vill inte ha fler barn :'( Går sönder.

    Se det såhär: Han förnekar dig inte ett barn. Han förnekar dig ett barn med honom. Då kanske det är lättare att acceptera. För valet är ditt.

  • Anonym (Pi)
    Anonym (J) skrev 2019-03-13 09:28:58 följande:

    Tycker ändå att det är sjukt egoistiskt.


    Är det egoistiskt att inte skaffa ett barn man inte vill ha?? Det är väl precis tvärtom! Tänk lite på barnet!

    Min kompis gav med sig. Han pallade inte tjatet från både henne och omgivningen. När andra barnet var ett halvår gammalt lämnade han henne. Han avskydde henne för det hon gjort. Men han förstår ju samtidigt att beslutet ändå var hans, att ge med sig. Men kärleken för henne dog, hon hade ju noll respekt för hans känslor. Han var bara en avelstjur för henne.
  • Anonym (Pi)
    Anonym (Ellie) skrev 2019-03-13 09:17:52 följande:

    Att det var bara för honom att ställa upp typ. Eller att jag som kvinna skulle fiffla lite med preventivmedlet för att "råka" bli gravid.


    Vilka äckliga människor. Umgås du fortfarande med dem??
  • Anonym (Pi)
    Anonym (J) skrev 2019-03-13 13:52:17 följande:

    Ja han skulle inte gett med sig. Hon skulle lämnat honom och skaffar barn själv. Viktigare med syskon än föräldrar som bor ihop. Betydligt viktigare.


    Jag ser ändå det positiva med att de har samma pappa, och pappan ångrar absolut inte den minsta. Han ser också fördelen. Bättre det än att hon flyger på första bästa karl och barnen får olika pappor. Men han ångrar ändå på ett vis att han gav med sig. Då hade han levt under samma tak som sin son idag.
Svar på tråden Han vill inte ha fler barn :'( Går sönder.