Inlägg från: Anonym (Viss god smak försvinner då?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Viss god smak försvinner då?)

    Duscha precis innan oralsex?

    Jag gillar givetvis en fräsch vagina framför en lortig, men är den alldeles nyduschad så tycker jag all smak försvinner. Det smakar ungefär som att slicka på blöt hud, dvs ingenting alls om den är nyduschad.

    Nu är det ju trevligt ändå, men det skall helst smaka litegrann. Det tror jag de flesta tycker. Om hon duschar varje dag så vill jag hävda att det smakar allra bäst precis innan hon duschar och gärna svettig från gymmet (duscha hemma inte på gymmet) då har det byggts upp en god smak under dagen, men utan att det blivit härsket/fiskdoft.

  • Anonym (Viss god smak försvinner då?)
    Anonym (M36) skrev 2019-03-14 19:34:21 följande:
    Fast slidsekret luktar och smakar ju. Om du får din partner att flöda kommer det att "smaka fitta" ordentligt även om det smakade tvål från början. 
    Inte så mycket om det kommer tycker jag, smaken utvecklas under dagen och blir lite mer påtaglig och godare. När det är så nyduschat blir det i bästa fall som för svagt utspädd saft. Testa det här med din flickvän/fru: Hon vaknar på morgonen, duschar inte men byter trosor (helst bomull men det spelar kanske ingen roll, ej testat tillräckligt för att uttala mig om det) Sen går hon till jobbet eller vad hon nu gör under dagen. Senare på dagen tränar hon, kanske joggar, tränar på gymmet, något hon blir ordentligt svettig av. Hon duschar inte på gymmet utan går hem. Då smakar du en bra stund och det smakar riktigt bra. Försök komma ihåg smaken/doften. Efter det duschar hon och tvättar sig noggrant och då smakar du igen. Oavsett hur mycket det än rinner till så kommer det inte alls vara samma smak, det kommer kännas utspätt.

    Det är ju trevligt vilket som, men det blir faktiskt mycket trevligare med lite mer smak på det.

    Vi var ute och skogsvandrade i somras, sov i tält, flera dagar i samma trosor, gick flera mil varje dag i terräng, ingen dusch på en vecka. Då blev det för skarp smak tycker jag så det kan bli för mycket av det goda med.
Svar på tråden Duscha precis innan oralsex?