• Sgtwolf

    Duscha precis innan oralsex?

    En våt och kåt mus är ju bara mysigt att smaka på. Mindre trevligt med 1 dygns ägglossningsflytningar, samma strax innan eller efter mens. Då det kan förekomma lite mindre aptitliga flytningar.....

    För mig räcker det oftast om musen är tvättad någon gång under dagen. Precis nytvättad är lite tråkigt då den bara smakar vatten.

    Jag tror som någon annan varit inne på, din kille gillar inte att slicka. Lev med det och efterfråga inte att få bli slickad, eller byt kille om det är viktigt för dig att få oralt.

  • Sgtwolf
    Anonym (Ss) skrev 2019-03-15 21:30:44 följande:

    Jag läste en undersökning nyligen om tjejer verkligen gillar att bli slickade. Majoriteten av kvinnor ville INTE få oralsex. Många känner sig utelämnade. Kvinnor är oftare osäkra på sin kropp och vi har blivit hämmade i flera generationer, det är först på senare tid som kvinnan faktiskt FÅR lov att tycka om sex och visa när hon är kåt. Tror att det mest är kvinnor födda 70-80-talet som är inne på oralt för att deras män vant dom vid det och det var hippt på porrfilm under deras uppväxt. Idag ska det vara mycket smisk och fontän istället.

    Dessutom så hamnar sexet ofta i slentrian efter ett tag. Ingår inte oralsex i det normala sexlivet så kan det kännas konstigt när d väl händer. Gör man det vid varje sextillfälle så är det slentrian där med (behlver inte nödvöndigtvis vara negativt såklart, mer än vana).

    Jag vill hellre att min man anvönder en vibrator framför tungan. Har aldrig tyckt om att få oralsex. Min man älskar det och är grym på det men mina orgasmer blir så fjuttiga o dessutom så squirtar jag så himla lätt så jag väljer gärna bort det. Man dumpar väl inte varann för en sån sak om d går att kompromissa!


    Jag TROR att det gäller lite yngre kvinnor. De som landat i sin sexualitet "vet" att fittan ÄR godare när den inte är nytvättad. Finns inget i världen som luktar godare än solvarm hy efter en dag på stranden. Samma är det men en mus....

    Sen finns det folk som lever på att det ska lukta nått annat. Och dom sätter normer och vill att folk känner sig frächa.

    Samma med starka parfymer, dödar kroppens dofter för att ersätta med något konstgjort. Det i sig gör att vi inte väljer partner som ger friska och starka avkommor.

    Utan en partner som eg inte passar, med fertilitetsproblem och sjukdomar hos avkommorna.

    Slutade vi vara hyperkänsliga för kroppsdofter och hälsosamma exponeringar för "smuts", då hade föds färre barn med allergier och människor hade högre grad av matchningar som håller över tid. Allt kan inte vara kliniskt rent......
Svar på tråden Duscha precis innan oralsex?