• Fenugreek

    Omvänd rasism?

    Anonym (Ts) skrev 2019-03-14 23:00:26 följande:

    Mja, fast dem som tolkar det så tolkar ju det helt fel. Då sätter dem de vita som bovarna i allt, trots att allt som hände med slavar osv hände för längesen, något vi inte kan stå till svars för idag pga att vi råkade födas med en viss hudfärg.

    Tycker alla bara borde förstå att rasism är rasism, och förstår man inte själva innebörden av rasism så får man kolla upp det innan man yttrar sig och hittar på nya ord bara för att.


    Fast vet du sådär tänkte jag ocksa nar jag flyttade hit till USA. Men tyvärr lever rasismen starkt har! Svarta här får säga vad de vill till oss vita och det ska tydligen vara ok. Så fort en svart man som faktiskt begår brott och tas av en vit polis så är det enlist dem racism,även om det ar en svart polis som tar dem(fast det hyssjas ner). Jag var inte beredd pa all denna racism nar jag flyttade. Jag vågar knappt ôppna munnne för allt ar sa känsligt här. Kanns hemskt!
  • Fenugreek
    tjockobbe skrev 2019-03-15 16:09:26 följande:

    Det är ingen skillnad i Sverige tyvärr. Man kan inte göra nåt utan att bli kallad rasist. Tyvärr är folk så rädda för att få en stämpel av PK-folket att de låter det ske också.

    Min granne kallar mig rasist för att jag säger åt han att låsa sin garageport (delat) så ingen tar sig in. Logiken i det? Han är dum i huvudet, och hade gärna fått vara lila. Det hade inte gjort nån skillnad.


    Det ar fanimej förjävligt! En gång kallade en svart man mig för whitenigger för han tyckte det var roligt och för han tyckte att han fick göra så. När jag sa skojsamt tillbaka att da kan han vara en nigger. Då bröt helvetet ut och han skrek att bara svarta får säga såna saker. Förolampa mig gick bra men att jag gav svar på tal pã ett skämtsamt sätt gick inte bra. Jag haller mest tyst nu.
Svar på tråden Omvänd rasism?