Inlägg från: Anonym (Näää) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Näää)

    Varför har ni inte Facebook?

    Humlan88 skrev 2019-03-15 06:44:28 följande:

    Tagit bort min Facebook, känner att jag vill ta paus. Ni som inte har Facebook, varför? Ge mig skäl att inte ha det!


    Har aldrig förstått mig på det. När det kom tänkte jag att "nu ska jag se hur detta går, vad detta leder till". Fattade aldrig varför det var attraktivt.

    När jag väl gick med tyckte jag att det kändes jätte-fånigt att personer jag knappt känner (eller inte vill ha kontakt med) skulle "bli vän med" mig. Varför det?

    Ännu konstigare att och stressande att lägga ut en bild som folk känner sig tvingade att "lajka" utan att de bryr sig, nä inte min grej.

    Sedan kan det bli en massa missförstånd mellan partners när de börjar chatta i smyg med "bara tjej-kompisar". För det är ju så bra att det säkert att det "bara är kompisar" - hur mycket man än chattar och hur närgånget det än blir i konversationerna. Då är ju grupperna bra, där man kan prata helt ostört.
  • Anonym (Näää)
    Mrs Green skrev 2019-03-15 09:08:27 följande:

    Som ?samordnande? i två olika föreningar önskar jag att alla hade Facebook Eller något liknande, men det är så himla bekvämt med grupper där man kan kommunicera snabbt med allihop, utan att behöva ha långa mailkedjor där man inte har koll på vem som svarat på vad. Så någon form av forum där man kan ha privata grupper tycker jag underlättar livet mycket, sen måste det ju inte vara just Facebook, men det är smidigt eftersom 90% av våra medlemmar redan är med där.

    I övrigt har jag ?avföljt? alla som inte intresserar mig. Vi är fortfarande vänner, så jag kan skicka meddelanden till dem, men jag slipper se dem i mitt flöde.


    Där har du en poäng, vi får reda på saker i föreningen.
  • Anonym (Näää)
    Anonym (vet att det inte heter hittepå) skrev 2019-03-16 11:32:11 följande:

    För att jag har ett liv istället. Är hellre social i verkligheten än har hundra hittepå vänner på FB:


    Ja, jag fick en konstig känsla redan vid när massa icke-vänner men bekanta  människor från skoltiden ville bli vänner och sedan grattade på födelsedagen,

    Alltså, f-n vad bissart  - och som du säger "låtsasbekräftelser" från männsiskor som egentligen skiter i vad du gör.

    Jag vill hellre skippa allt det och få en enda härlig kram och blombukett från min kille. Det är på riktigt och värderas så mycket högre i min värld.
Svar på tråden Varför har ni inte Facebook?