Inlägg från: Anonym (Loop) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Loop)

    Det är svaga människor som väljer att vara otrogna

    molly50 skrev 2019-03-18 12:11:17 följande:

    Jag glömde att svara på det sista.

    Är man svag för att man vill stanna kvar hos sitt livs kärlek och inte bryta upp tryggheten för sina barn?

    Man kanske har det bra på många andra sätt. Och det som inte fungerat kanske går att reparera?

    Är det då fel att ge det en chans?


    Spot on, tycker jag.

    Alternativet för mig hade varit att skilja mig och bryta upp en annars välfungerande familj med små barn. Jag tycker jag är stark som finner mig i situationen och sätter mina barn i första rummet. Jag vet att min man inte hade mått bra i ett öppet förhållande, så därför hade det aldrig funkat. Han älskar mig villkorslöst men kärleken är inte ömsesidig. Mina barn har ett fantastiskt liv och hade gått sönder om jag och min man bröt upp. Det är inte deras fel att jag inte älskar min man på det sätt som jag borde, varför ska de då bli drabbade?

    Jag är otrogen för mina barns skull, och jag sätter dem före min mans känslor.
  • Anonym (Loop)
    Anonym (Lite samma) skrev 2019-03-29 11:06:36 följande:

    Jag håller lite med "Molly50" som svarade på detta inlägget. Att vara otrogen för era barn skull kan jag förstå. Men har du försökt prata med din man om vad det är som gör att du inte är nöjd med din man? Har ni varit tillsammans länge så är det ganska naturligt att man inte tänder på samma sätt längre på varandra. Är han dålig i sängen? Kan du berätta hur du vill ha det och testa det tillsammans? Jag och min man hade det inte så bra i sängen. Jag berättade för honom hur jag önskade och vi började testa nya saker tillsammans. Nu har vi ett mycket bättre sexliv där vi utmanar varandra sexuellt. Hur skulle han kunna veta att jag gillade gag och analplugg?

    Vi gjorde detta innan jag var otrogen och än så länge hjälper det. På dig låter det som att du är otrogen mer regelbundet och det är därför jag tänker att det är sexet med din man som du är missnöjd med. Jag ville ligga med andra män och jag tror inte min man hade uppskattat ett öppet förhållande. Efter att vi pratat om hur vi vill ha det så har vi prövat swing och sexklubbar där jag blivit påsatt av andra. Så man kan säga att jag får alla mina lustar uppfyllda. Jag antar också att det är någon på ditt arbete då jag vet själv hur svårt det kan vara att hitta tid när man är en barnfamilj. Jag började söka runt på olika sidor innan jag tog upp mitt sexproblem med honom, men lyckades aldrig få till någon träff. Detta är jag glad för idag. 


    Det du säger låter väldigt klokt! Vi har pratat om swing och sexklubb, men det känns som så svårt att få till med barnvakt osv. Vi har ingen som kan ta hand om våra barn och de är fortfarande små så det känns som en evighet till att vi skulle kunna komma iväg till en sexklubb.

    Nu har vi bokat familjeterapi (igen) och hoppas på att det kan ge oss verktygen att klara det här. Jag har varit otrogen mot nästan alla tidigare pojkvänner jag haft, och jag vet inte riktigt varför det blir så. Jag har så stark sexdrift periodvis att jag inte verkar kunna tänka klart. Dålig ursäkt, jag vet, men jag vet inte hur jag ska tygla det. När jag står där i stunden och försöker tänka på vilka konsekvenserna skulle kunna bli, tänker jag ?äh, skit samma? och sen är jag otrogen ändå.
  • Anonym (Loop)
    Anonym (Lite samma) skrev 2019-03-29 13:11:24 följande:

    Men vad är det då som driver dig till otrohet? Du pratar om din sexlust och att du då inte kan tänka klart. Just det känner jag vääl igen. Och om du nu har hittat ett KK som kan stilla dina begär så är väl det bra för dig, antar jag. Men bara av ren nyfikenhet. Hur ofta är du otrogen mot din man. Jag sexchattade med många män nästan dagligen innan jag valde att prata med min man. Detta kan tyckas vara otrohet men jag berättade aldrig om det. Jag kom ju aldrig så långt att jag faktiskt träffade någon av dem vilket du verkar gjort (lägger ingen skuld i det). Nu kan jag ibland fantisera om hur dessa möten hade varit. Men det stannar där. 

    För att koppla detta till trådstarten så tycker jag att jag är en stark människa trots att jag enligt vissa varit otrogen.


    Den främsta anledningen, tror jag, är väl att de män jag väljer att ha förhållande med ofta är snälla och omhändertagande, och jag går in i förhållandet med intentionen att jag ska vara trogen och jag tänker att det är den här mannen jag älskar. Sen blir jag uttråkad och vill ha spännande sex med snygga män. Och kanske är jag lite driven av det förbjudna... just nu handlar det om allt från någon gång i veckan till en gång om dagen vissa veckor. Jag tror att jag innerst inne faktiskt vill vara otrogen? Även om jag förstår att det sårar andra.
Svar på tråden Det är svaga människor som väljer att vara otrogna