Inlägg från: Stellan11 |Visa alla inlägg
  • Stellan11

    BF december 2019

    Hänger på här får vi se. Plussade precis o är lite i chock då yngsta sonen precis fyllt 1år o vi inte tänkt att skaffa fler. Dock hade spiralen åkt ut som upptäcktes när jag var på mvc för att ta cellprov! Så nu ska allt bara sjunka in lite :)

  • Stellan11

    Men eller hur!! :D o sambon sa senast igår att vi inte skulle ha fler nu :P men nu vet vi ju inte om de går bra än!! Har två MA ibagaget innan vi fick yngsta sonen nu :(


    Anonym (hemlisen) skrev 2019-03-31 21:07:54 följande:

    galet att du lyckades bli gravid för att spiralen föll ut! Grattis!


  • Stellan11

    Tack de hoppas vi för oss alla :) känner mig lite vilsen just nu. Haha. Är det ert första? :)


    Anonym (hemlisen) skrev 2019-04-01 07:15:15 följande:

    Detta var menat att hända.

    Jag tror det går bra!


  • Stellan11

    Hur mår ni alla? Några symtom? Jag tackar gud alla dagar jag slipper kräkas! Med yngsta sonen som är 1år kräktes jag varje dag, hela tiden, överallt i 9mån, blev väldigt tuffa månader men var ju ingen tvekan om att man var gravid iaf! Haha

  • Stellan11

    Å va skönt med något som hjälper, jag provade ALLT sist men inget hjälpte :( mår redan illa till o från men inte så hemskt än! Är bara på 4+1 också!


    Ereya skrev 2019-04-01 09:26:48 följande:

    Jag var symptomlös fram tills igår kväll (vecka 5, 4+5). Tog av mig behån och hade sjukt ont i nipplarna. Och nu för en stund sen kom illamåendet, blä. Hoppas slippa det. Väntar på att mvc ska ringa upp så jag kanske får utskrivet Lergigan Comp då det hjälpte massor förra gången jag var gravid.


  • Stellan11

    Tack <3 vi skulle inte ha fler men så hade min spiral glidit ur position! Jag testade mest för jag var orolig.fick negativt i fredags men positivt på cb digitala igår på bim :) vi har inte landat än i det men tycker ändå Swärd skönt att vara med i sånna här grupper så man kan prata lite o ändå vara anonym :)


    Ereya skrev 2019-04-01 09:45:37 följande:

    Grattis till att just ha plussat <3 Jag trodde vi missat hela allt så jag saknade inte mensen förrän den var sen i typ fyra dagar haha. Började må illa runt samma tid förra gången. Fy fan vad gör man??? Måste varit lagom jobbigt att spy som du gjorde :( hatar att spy. Ska knipa ihop allt vad jag har. Men jag har hört en läkare som sa att ju värre man mår ju friskare är barnet. Haha jag hoppas det är sant. Min lilla äppelkärna. Det är värt det. Det måste det vara.


  • Stellan11

    Vi behåller de absolut, för oss finns inget annat aöternativ för ingen av oss skulle kunna gå igenom en abort efter allt vi var med om innan vi fick Hugo :) en Spiral tidigare har också åkt ut, dock han jag inte då bli gravid, så nu tänker jag inte använda de som preventivmedel mer! Har ni försökt länge nu? :)


    Ereya skrev 2019-04-01 10:17:27 följande:

    Ja men precis, känner samma. Vill ni behålla det? :) eller hur går tankarna? Jag hade också en spiralgraviditet som kom ut som missfall utan att jag visste att jag var gravid.


  • Stellan11

    Fick liiiite ljusrosa på pappret nyss, men med vår historia vet jag att de aldrig bådar gott! Nu väntar jag bara på att det kommer ut :(

  • Stellan11

    Inte kommit en tillstymmelse till mer rosa sen igår morse (som förövrigt nästan inte heller var synbart) hoppas att jag bara torkat mig lite hårt, ger lite hopp iaf! Dessutom är illamåendet mycket värre idag. Hoppas inte på för mycket men håller tummarna :)

  • Stellan11

    Hoppas det går bättre denna gång <3 vi har ett MA I V9 o ett i v13 tidigare innan vi fick sonen som nu är 1år :) nu har vi plussat igen o är livrädd om än jag är så tacksam att vi fått Hugo <3


    Chilin12 skrev 2019-04-03 16:46:16 följande:

    Hej hej! Hoppar försiktigt in här. Fick ett ma i december o vecka 11, där fostret dött i vecka 8. Jag är 26 år, går in i vecka 7 imorgon. Har ett tvillingpar sedan innan, födda -14. Denna graviditet känns väldigt nervös, då jag verkligen längtar så efter ett tredje barn.


Svar på tråden BF december 2019