• plopp123

    Måste hans ex vara med på precis ALLA högtider???

    Jag har en sambo som har två barn med två olika mammor! Vi sköter vårat när vi har barnen och Vise versa. Har dock problem med den yngsta barnets mamma där hon försöker provocera och trackasera oss som familj! Hotar min sambo om han inte gör som hon säger... Har alltid sagt till min sambo att hon kan hota men han har lika mycke rättigheter när han har barnet hos oss. Dessutom är hon avundsjuk och svartsjuk på mig som finns där för hennes son! Sonen har sagt till mig att jag är världens bästa bonusmamma han kan ha????Tycker hon kan vara lycklig lottad att jag bryr mig om och är där för honom när han behöver mig som tex. Skolan,läxor,leka,pyssla,köper kläder och skor när han behöver det mm.. älskar hennes son och vill bara hans bästa. Det har gått 5 år nu och hon fortfarande jävlas med oss.. vi har ringt familjerätten och dom kom fram till att om man inte vill samarbeta så ska man inte tvinga den personen..däremot om hon trackaserar er så kan ni anmäla henne.

    Då tar vi upp fallet.

    Vi har skrivit ner allt som mamman gör emot oss och hennes son!

    Vi kämpar för fullt och är så ledsna över detta!

    Mamman är inte frisk..

  • plopp123

    Känner med dig! Min sambo var en tönt i två år efter att han då förstod att mamman inte kunde ta barnet ifrån honom.. Det har varit stressigt, jobbigt och många tårar.

    Har ingen lust eller kraft kvar på grund av att många gånger känner jag mig ensam och att jag tar hand om min sambo som om han vore ett barn många gånger.. Jag tar hand om det mesta i huset och han tänker oftast på sitt jobb!

Svar på tråden Måste hans ex vara med på precis ALLA högtider???