Inlägg från: Anonym (Avsiktligt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Avsiktligt)

    Hur vanligt tror du det är att man "råkar bli gravid" medvetet?

    Undermedvetet (alltså ljuger för mig själv) har jag redan planerat när nästa barn ska komma. Min man vill inte ha fler barn men jag vill ha syskon till vår. Det är jobbigt för mig själv för jag VET att jag kommer slarva med mina p-piller men göra det i smyg till och med för mig själv.

    Hör ju själv hur dumt det låter. Ändå ändå ändå vet jag att jag kommer göra så. Blir jag gravid kommer farsan till babyn godkänna och köra. Vill inte genomgå en abort och det vill nog icke han heller.

  • Anonym (Avsiktligt)
    Anonym (Liv) skrev 2019-03-29 18:21:20 följande:

    Alltså precis sådär är jag också. Faktiskt. Jag är bara rädd att jag kommer ha ångest sen. Samtidigt vet jag att jag kommer älska o få en bebis till. Och man har ju hört så många ggr att man ångrar bara de barn man inte fick. Jag har "glömt" piller förut nångång men inget hände då. Vi får väl se. Hur många barn har du sedan innan?


    Samma som du. Ångesten alltså. Jag kommer nog glömma på riktigt.. försöka göra annat och glömma. Omedvetet fast medvetet. Ljuga för mig själv. Förstår du? Känner mig knäpp.

    Men jag har aldrig glömt innan. Dock är vår son oplanerad och inte alls tänkt att bli till. Vi har ett barn sen innan. Hur många har du? :)
Svar på tråden Hur vanligt tror du det är att man "råkar bli gravid" medvetet?