Inlägg från: Anonym (K) |Visa alla inlägg
  • Anonym (K)

    Känner mig lurad av min perfekta dejt.

    Han vill väl ligga. Och det fick han, redan på andra dejten. Han är säkert nöjd.

  • Anonym (K)
    Anonym (Hedda) skrev 2019-03-27 12:02:22 följande:
    TS fick ju också jätteskönt sex, redan på andra dejten, så det har hon knappast förlorat på.
    Var skrev jag det, att TS inte fick skönt sex?
  • Anonym (K)
    Anonym (here we go again) skrev 2019-03-27 12:42:22 följande:
    Det där kommer jag aldrig att förstå med killar. Varför blir man nöjd om kvällen var toppen, sexet likaså,  kemin bra och personen attraktiv och trevlig? I min värld som kvinna ger det ju mersmak och självklart att man vill träffas igen och göra om det. Skulle gärna höra mäns kommentarer på varför de så ofta nöjer sig med 1 gång. Sex blir ju alltid bättre efter några gånger när man slappnar av med varann.

    Till TS: Din dejt verkar överpretentiös med tanke på utkomsten och hur han hanterar dig nu i efterhand. En sån kille har säkert perfektion som fetisch och att få vara ett kap för en annan men kanske inte klarar av att ta emot något själv. Kanske mindervärdeskomplex som spökar? Kanske var det något som inte kändes hundra för honom som han inte vågar berätta. Eller så har han fler och vill inte binda upp sig. Hur var dejten annars med samtal och kommunikation?

    Hur var den innan ni sågs. Vad fick du reda på om honom, t ex om han sökte en relation om han var singel och hur länge? Sånt kan ju ge vissa ledstrådar.

    Du ska ABSOLUT inte höra av dig igen. NU har du gjort ditt och nu är det bara att sätta en gräns för vad du accepterar. Förslagsvis blocka honom om ett par dar om han inte svarar och glöm honom. En kille som är intresserad svarar snabbt.

    Minst 90 % av alla jag och mina vänner dejtat (oftast dejtsidor) har svalnat betydligt efter sex för att långsamt ghosta iväg, trots i deras tycke magiskt sex, bästa nånsin osv..
    Vad jag lärt mig är att man inte kan ha sex med killar snabbt som tjej om  man inte redan gjort "förjobbet" genom att träffas bland vänner och bekanta i nåt gemensamt intresse eller på jobbet, där man redan byggt upp en relation.

    Killar på dejtsidor är bara att glömma för där fdår man fel kontakt från början. Se till att häng lite med killen. Lär känna honom först innan sex. Gillar han dig tillräckligt och ni har något att bygga på är det ingen som kickar ut dig efter sexet.

    Förstår att du är besviken och förvirrad efter en sån perfekt kille och dejt. Så perfekta är inte killar normalt;)
    Och du vet att han också tyckte det? Att allt var så fantastiskt?
  • Anonym (K)
    MEN, sen så när jag ska gå på morgonen så blir det otroligt stelt. Och det känns när vi säger hejdå som att krama nån bekant man inte riktigt tycker om... Jag säger vi hörs, han svarar typ *Mmmm* 
    Tänker att även detta inte behöver betyda så mycket, det kan ofta bli stelt dagen efter sådär men efter en sån kväll så borde den KORTA stunden på ca 15 minuter av stelhet inte betyda så mycket. 

    Redan här borde ju TS dra öronen åt sig, nu är spelet över liksom.
  • Anonym (K)
    Mimosa86 skrev 2019-03-27 14:40:32 följande:
    Fast detta har väl inget med evolution att göra utan vanligt hederlig hyfs. Vill man inte ses mer så avslutat man det snyggt. Av respekt för den andre.
  • Anonym (K)
    Anonym (Hedda) skrev 2019-03-27 15:20:51 följande:
    Eftersom du tryckte på att killen fick sex "redan efter andra dejten" får man känslan av att du tycker att det är fel av TS att släppa till. Som om bara killen fick ut något av sex på andra dejten. Tyvärr en del killar som tänker så.
    Vad jag tycker spelar ju ingen roll. Det är ju killens beteende vi pratar om. Om han bara var ute efter sex och får det på andra dejten, då blir det ju inte fler dejter.
Svar på tråden Känner mig lurad av min perfekta dejt.