• EmmaSx

    BIM maj

    Hej alla!

    Nu är jag också med på resan mot barn. 29 år och gör nu första försöket tillsammans med min man. Slutade med p-piller för drygt en månad efter ca 10 år med det. Så har mycket dålig koll på hur min cykel ser ut nu efter många år med piller. Vet att den dock var ganska regelbunden på runt 28 dagar då för längesedan.

    Nu tror jag att min nästa BIM är den 27 maj. Har också haft vad jag förstått ganska typiska flytningar för ägglossning precis innan och under helgen så har passar på att rulla runt i sänghalmen i veckan och under helgen. Så hoppas att min cykel är tillbaka på banan nu och att det förhoppningsvis har gett resultat !

  • EmmaSx

    är på BIM -7 idag om min app räknar rätt. vet inte helt min cykel då jag slutade med p-piller för drygt en månad sen.

    Nu till frågan : har igår och idag haft äggviteliknande flytningar med en aning blod i. Verkligen lite och inte i alla flytningar, varit väldigt mörkt också och inte alls som den klarröda färgen mensen kan ha i början. Någon som har varit med om liknande?

  • EmmaSx

    Grattis Mela88!

    Jag väntar min mens troligen imorgon eller fredag och har inte fått de karakteristiska finnarna jag brukar få precis innan mens, och inte känt några symtom eller så i kroppen hittills heller, men har legat sjuk i feber och förkylning sen någon dag efter ägglossning så här inte riktigt kännt efter heller.

    Dock så märkte jag på jobbet idag att jag tyckte att apelsindoftrn var sjukt äcklig, brukar tycka att det doftar underbart. Någon som varit likadan med dofter så här tidigt eller inbillar jag mig bara en graviditet? ska försöka testa imorgon bitti

  • EmmaSx

    testade idag på morgonen för första gången, inte positivt ännu. men inväntar mens inom kommande dagar annars får jag ta ett nytt test i helgen.

  • EmmaSx
    luthia skrev 2019-05-24 09:57:51 följande:

    Jag vet inte om jag vågar säga tack till er, jag litar inte på testet, men uppskattar att ni tar er tid att kolla på min sticka. Borde jag lita på testet? Känner mig inte gravid mer än att brösten ömmar och att jag haft lite vattniga flytningar det senaste.. är de normalt sett tillförlitliga de här testen? ska kanske sluta googla och testa med vecko-indikator imorgon med CB. Det går ju att testa 5 dagar innan BIM.


    Jag ser verkligen inget andra streck, men håller tummarna för dig att du får ett till vid nästa test????
  • EmmaSx

    Grattis till plusset sommartjejen!

    Själv har jag nu gått och blivit BIM +3 och negativt test på BIM +1. Räknar med negativt då jag är osäker på menscykeln efter att ha slutat med P-piller för 6 v sedan. men tänker att så länge mensen inte kommer så finns det fortfarande en chans

Svar på tråden BIM maj