Inlägg från: Anonym (Kerstin) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kerstin)

    jobb utan arbetsintervju?

    I princip alla jobb kräver att man träffar arbetsgivaren innan anställning. En del enklare jobb som kassörska eller medarbetare på snabbmatsresturang går mötet väldigt snabbt och är knappt en intervju.

    Det är viktigare att du funderar på vad du vill jobba med, vad du har för kompetens och sen får du träna dig till att hantera intervjuverna. 

  • Anonym (Kerstin)
    Anonym (ÅNGEST) skrev 2019-04-08 12:57:53 följande:
    men det är så löjligt att man ens ska behöva gå på en intervju och så jäkla tillgjort att man ska uppträda på ett visst sätt och "tävla" emot andra arbetssökanden om vem som uppträder bäst. För mig som har social fobi så är detta rena rama mardrömmen
    Det har inget med tävling att göra, om en arbetsgivare tänker ge dig en massa pengar för att göra nytta hos hen så är det väl självklart att man träffas innan. Det handlar väl om sunt förnuft, man vill prata med den människan som man skall ha hos sig kanske massa år framöver. Personen måste trivas på jobbet och arbetskollegorna måste trivas med personen.

    Det finns massor med jobb där man inte träffar människor eller behöver vara speciellt social. Vid en intervju så kan man kolla att personen inte är för social och får det långtråkigt på jobbet. Alla yrken kräver olika saker av ens personlighet.
Svar på tråden jobb utan arbetsintervju?