Inlägg från: Pope Joan II |Visa alla inlägg
  • Pope Joan II

    jobb utan arbetsintervju?

    Anonym (ÅNGEST) skrev 2019-04-08 12:57:53 följande:
    men det är så löjligt att man ens ska behöva gå på en intervju och så jäkla tillgjort att man ska uppträda på ett visst sätt och "tävla" emot andra arbetssökanden om vem som uppträder bäst. För mig som har social fobi så är detta rena rama mardrömmen
    Det är tvärtom mycket viktigt för många yrken och samhällsfuktioner att den som uppträder bäst, har bäst kunskaper för arbetet det gäller, bedöms passa bäst in i arbetsgemenskapen och uppfyller ytterligare andra viktiga parametrar väljs för anställningen. 

    Det skapar oerhört många problem när fel människa hamnar på fel plats.

    Har du sökt behandling för din sociala fobi?
  • Pope Joan II
    Anonym (ÅNGEST) skrev 2019-04-08 13:19:45 följande:
    nej det är egentligen inte så konstigt men jag tycker att det är överdrivet eftersom majoriteten av dessa personer gör sig till och spelar en person som dem egentligen inte är, allt för att chefen ska anställa dem. Jag är värdelös på att spela teater och ångesten lyser igenom direkt när jag tvingas till det.
    Fast du har ju social fobi. Det är inte ovanligt att människor som har det upplever andras helt vanliga sociala interaktioner som tillgjorda och spelade, men det beror på att ni inte själva klarar av att ingå i normala sociala kontexter. 
Svar på tråden jobb utan arbetsintervju?