• Jelan

    Någon som varit med om starkt plus efter missfall ? Erfarenheter ?

    Någon som varit med om sådan starkt plus efter missfall ?

    Trstade på bim +3 den 23:e mars börjande blöda den 29:e och hade ont kraftig blödning med klumpar i 5 dagar sedan gick över i brunt och nu beige testet är från idag !

  • Svar på tråden Någon som varit med om starkt plus efter missfall ? Erfarenheter ?
  • Jelan

    Tack för svar ! Börjar bli lite orolig då jag trodde helt klart det var missfall alltså mycket blod med både klumpar samt ont i 3 dagar ! Har försökt få tag på gyn men inte lyckats , taskiga telefontider , har ej haft ont sedan det började så är inget akut !

    Aldrig blödigt med mina friska graviditeter så detta är oroande

  • Jelan

    Tack för svar ! Testade idag och fick detta på stickan gravidkollen test vet inte om det klassas som starkt plus eller svagt positiv ? Nu har det gått 3 veckor sedan första blödningen och har fortfarande bruna flytningar !

  • Jelan

    Jag är enligt beräkningar 8+2 och om det hade varit utomkvedshavandeskap borde jag väll haft ont vid det här laget ? Jag testade med clearblue digital och där fick jag 2-3 och det var nu på morgonen ! Jag får ingen tid till gyn då jag inte har ont eller blöder rikligt ! Har inte möjlighet att sitta flera timmar på gynakuten. Dessvärre har 3 barn jobb????

    vilken vecka var dina utomkveds?

  • Jelan

    Hamnade på just havandeskap bär jag googlade lite , känns som man blir en jobbig person som sätter sig på gynakuten när många andra kanske behöver mer hjälp än jag , framförallt när gynokoli mottagningen råde mig att avvakta men skulle åka in om jag fick ont eller en kraftig blödning ! Sedan står det inte mycket om utomkveds alls på nätet ? Förutom att man får sjukt ont , kanske åka dit på tisdag när påskfirandet är över ! =)

Svar på tråden Någon som varit med om starkt plus efter missfall ? Erfarenheter ?