Inlägg från: Anonym (Ja) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ja)

    Fråga till låg-lustade fruar

    Anonym (hm) skrev 2019-04-15 23:38:01 följande:

    Din man förtjänar troligen nåt bättre.


    Jag hade också tyckt att det var skönt om min man inte ville ha sex alls. Men inte för att han förtjänar nått bättre (mycket konstig slutsats att dra kan jag tycka). Jag har ingen lust alls kvar, förr älskade jag sex, men efter att fött 2 barn så är jag inte som jag var i dom regionerna, dessutom är jag trött och irriterad hela tiden då jag har en man som inte göra någonting hemma, förväntar sig att bli uppassad och gång på gång väljer sina vänner framför sin familj.
  • Anonym (Ja)
    Anonym (Vänd) skrev 2019-04-16 09:24:05 följande:

    Ni som har så egoistiska män borde lära er att öppna flabben. Varför godta dålig sex och ställa upp-sex när ni kan göra något åt det. Har svårt att tro att en villig man hellre avstår sex än har sex på bådas villkor.

    Nä, i fall som ditt är det oftast inte mannens fel eftersom kvinnan tiger ihjäl sin egen lust. Har aldrig haft sex med en man som inte velat att jag ska ha det skönt. Och då har jag tyvärr haft många partners.


    Haha ja men självklart är det kvinnas fel.

    De flesta män vill göra det skönt för kvinnan ibörjan av förhållandet, så om du haft många partner så har du har knappast haft många långa förhållande, med vardag, barn osv, alltså har du inte många att använda som exempel.

    Efter x antal år så slutar dom bry sig. Och även om man pratar och pratar och pratar och dom säger att dom självklart vill att både ska ha det skönt så blir det lik förbannat så att dom kommer och sen är det över när man väl kör.

    Sen är det otroligt osexigt och avtändande att behöva tjata på en man att "Snälla ta hand om mig också". Gäller även tjat om hushållsarbete och fsmiljetid.
Svar på tråden Fråga till låg-lustade fruar