Inlägg från: Anonym (Vetinte) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Vetinte)

    Får inte resa utomlands för sambo

    Vet inte riktigt. Egentligen är det väl det, men resor blir lätt alkohol och alkohol blir lätt otrohet. Litar man på varandra så kan det väl funka. På ett sätt kan jag känna att fin sambi inte ska bestämma det. Däremot kan jag undra varför någon skulle vilja åka med kompisarna om förhållandet är bra. Jag skulle dock aldrig åka ifrån min femåring.


    Anonym (Vill resa) skrev 2019-04-17 08:25:54 följande:

    Hej! Det är så att jag har ett problem här hemma som har spårat ur fullständigt. Problemet? Jag vill åka och håller på boka en utomlandsresa (en vecka till Turkiet) med mina två bästa vänner. Min sambo tycker inte att det är ok att resa utomlands utan sin respektive, jag håller inte med. Vi har för övrigt varit tillsammans i 7 år, har en 5 åring tillsammans så vårat förhållande är inget nytt. Vi är dock fortfarande rätt unga, i nedre delen av 20 års åldern.

    Nu är det så att min sambo har ställt ett ultimatum, om jag åker så är det slut. Jag själv tycker det är jättelöjligt, men skulle vilja höra vad andra tycker? Är det ok att resa med kompisar utan sin partner?


Svar på tråden Får inte resa utomlands för sambo