Inlägg från: Anonym (AB) |Visa alla inlägg
  • Anonym (AB)

    Kvinnor gillar inte sex

    Anonym (Ben) skrev 2019-04-17 12:01:56 följande:
    Har samma känsla, jag har tröttnat på kvinnor helt. Gnäll, gnäll och inget annat än gnäll från dom. Jag runkar faktiskt mycket hellre både med och utan lite porr. Det är faktiskt både mer kravlöst och skönare.
    Haha. Och vi slipper dig så gärna! Värsta sorten, orkar inte anstränga sig eller ens fundera på vad det ska gå ut på!
  • Anonym (AB)
    Anonym (Lolly) skrev 2019-04-17 13:58:50 följande:
    Få kvinnor är asexuella.

    Visst kan olika hormonförändringar i kroppen sabba eller trigga sexlusten, men tror främst det är de psykologiska faktorerna (såsom förhållandet med mannen samt brist på återhämtning och sömn) som hämmar sexet.

    Sen finns det absolut kvinnor som inte njuter av penetration. Men en mogen kvinna har ofta funnit sin sexualitet och vet vad hon får orgasm av. Och då kan man anpassa sexet.
    Håller med dig.

    Jag tror dock att de flesta kvinnor njuter av samlag - förutsatt att mannen är någorlunda finkänslig och har allmänt känsla för det -  men det kan finnas perioder i en kvinnas liv då hon inte känner så mycket för penetrerande sex. Lite flexibel kan man vara.
  • Anonym (AB)
    Anonym (Ben) skrev 2019-04-17 17:57:44 följande:
    Haha kan inte bry mig mindre. Du bara spär på mina argument ännu mer med att skriva som du nu gör. :)
    Varför skulle jag bry mig! Jag har en man som är bra i sängen. Men du får uppenbarligen inte tag på en kvinna som nöjer sig med det lilla du erbjuder.
  • Anonym (AB)
    Anonym (Ben) skrev 2019-04-17 21:12:49 följande:
    Jag tycker kvinnor ska vara mer tacksamma för det män faktiskt gör, många män sliter allt för mycket för att fru och familj ska ha det hyggligt, bo hyggligt, kunna shoppa, renovera och resa, allt för att kunna lägga ut fina bilder på facebook och instagram. Jag tycker också att kvinnor och män ska sänka garden och sluta mäta allt så förbannat mycket.

    Jag förstår mycket väl att du hellre spenderade tiden på dig själv om du hade det snedfördelat hemma, jag beklagar att det blev separation men det var kanske det bästa för er trots allt om det inte gick att lösa.
    Nej du, ingen ska behöva vara "tacksam", utan man ska helt enkelt dela på det jobbet som finns att göra.
  • Anonym (AB)
    Anonym (Gubbe) skrev 2019-04-18 10:35:48 följande:

    Många som skriver här bekräftar tyvärr mina farhågor. De tappar lusten för att det inte är spännande eller nytt längre, de klagar på män som inte gör tillräckligt i hemmet. Men själva sexet i sig, som biologiskt behov, som drift? Nänä, kan lika gärna vara utan. Och lärt sig fejka eller ?ställa upp? är tydligen vanligt.

    Att en man kan göra allt som sägs krävas i sängen, inklusive förspel, räcker inte. Alla skan och måsten finns där ändå. Och yngre tjejer gillar inte sex utan är bara nyfikna.

    Vågar man som man ta upp frågan får man höra att man gråter ut för att man inte får ligga. Samtidigt som kvinnorna gråter ut för att de känner sig tvingade att ligga.

    Alltså finns inte kvinnans sexlust. Den är en MYT. Kvinnor KAN inte njuta av sex. Det är något de släpper till för att få bekräftelse, fånga en man som kan befrukta henne och ta hand om en del praktiska behov. När den funktionen klarats av vill kvinnorna inte ha männen längre. Särskilt inte numera när vi inte längre behövs för försörjningen.

    Jag ville så gärna ha fel men det var visst värre än jag trodde.


    Dumheter! Läser du inte vad kvinnorna skriver?
  • Anonym (AB)
    Anonym (Gubbe) skrev 2019-04-18 17:49:47 följande:
    Ja, inte vet jag. Jag tycker att det är självklart att ge den man ligger med tillfredsställelse, det är ju liksom hela grejen.
    Där håller jag helt med dig. Och då kan det väl inte vara något problem att hitta en kvinna? Att människor varierar i sin sex-drift - det är ju så. Det finns även män som som har låg sex-drift och kvinnor som har hög. Jag vet inte hur gammal du är, men kvinnor runt 40 brukar ha sin topp i den åldern. Jag var mycket mer intresserad då än vad jag var i 20-års-åldern. Sedan minskar det igen när man är 50 eller 60. Så är det förstås. Men individuellt olika är det förstås.
  • Anonym (AB)
    Smecker skrev 2019-04-19 12:08:41 följande:
    Överallt. Nästan alla kvinnor vill ha en fast relation, oavsett om de har hög eller låg sexlust. Skillnaden är bara att de kvinnor som har en hög sexlust inte slutar att ha sex bara för att de råkar vara singlar.
    Precis så är det.
  • Anonym (AB)
    Anonym (Nyfiken) skrev 2019-04-19 15:00:31 följande:
    Precis, den ekvationen går inte ihop. Då det förmodligen bara är ett par procent av alla kvinnor som skulle vilja ha sex varje dag under sin livstid.

    Så för att det ska fungera ändå så måste hon ju var amazing på andra punkter än just sex. Dvs, hon måste vara min allra bästa vän också.

    Men jag är beredd att leva singel om så inte sker heller. Då då det är så jag levt större delen av mitt liv och trivs med.
    Jag tror inte att det vore helt enkelt heller om en kvinna skulle söka en man som vill minst en gång om dagen. Det är helt enkelt lite ovanligt mycket, och då får man väl kompromissa.
Svar på tråden Kvinnor gillar inte sex