Inlägg från: Anonym (jo med rätt person) |Visa alla inlägg
  • Anonym (jo med rätt person)

    Kvinnor gillar inte sex

    Anonym (Gubbe) skrev 2019-04-17 09:31:44 följande:

    Ju mer jag läser här, desto mer blir jag övertygad om att kvinnor i grund och botten inte njuter av vaginalt heterosexuellt sex. Inte KAN det. Att kvinnor ställer upp för att det är andra saker som är viktiga.

    Jag hoppas jag har fel, men tyvärr håller min illusion om att det finns ett ömsesidigt tillfredsställande sexliv att uppnå att krossas.


    Jodå vi gillar sex. Vi tröttnar bara snabbare på dålig kvalitet. Finns annat som är mer givande. Tänk tusenden gången med samma maträtt...man vet exakt hur det kommer att smaka och kicken utebiir. Vad vi kvinnor gillar mer än sex är bekräftelse och nyfikenhet på vår person. Vi gillar romantiken, förförelsen uppvaktandet, att vara åtrådda. Men tyvärr är män ofta troligt usla på dessa saker. Många kan inte ens kommunicera känslor eller vet ur kvinnor fungerar, pga av att de är ganska ointresserade av kvinnor som ras.
  • Anonym (jo med rätt person)
    Anonym (Ben) skrev 2019-04-17 14:21:31 följande:
    Ja symptom på att kvinnor har svårt för att lägga saker åt sidan istället för att vara lite kåta, glada och tacksamma. Livet skulle vara bra mycket enklare för kvinnor om de la mycket åt sidan faktiskt och inte tog allt så allvarligt.
    Så vpre det kanske om vi hade samma hormonuppsättning, samma köns och samma ansvarskänsla och hjärnfunktioner?!
  • Anonym (jo med rätt person)
    Anonym (Åldersfråga?) skrev 2019-04-17 20:40:49 följande:

    Hm Hade mkt för mig innan 25 men det var aldrig för min det minsta njutning direkt utan isåfall mer andra orsaker. Känns som män och kvinnor är lite osynkade åldersmässigt, som 15 åring bli förföljd av varenda snubbe och verkligen inte förstå eller gilla det och senare 30 40+ vill mycket och njuter varje sekund men var finns ens en man?


    Livet är orättvist på det sättet. När man äntligen börjar njuta och känna sig mogen för att börja leva så har åldrandet satt in och gjort en oattraktiv. Du har så rätt att en 15-20 årig kvinna som är det vackraste man kan skåda inte njuter av all uppmärksamhet och sex i nån högre grad.
  • Anonym (jo med rätt person)
    Anonym (sex oviktigt i förhållande) skrev 2019-04-18 06:14:24 följande:

    Jag har märkt att när jag hittar en man att leva med försvinner min lust att ha sex med honom. Det räcker att vi lever tillsammans, är nära och kramas men sex är oviktigt. När jag levt som singel mellan mina långa förhållanden lever jag ut min sexlust med älskare. Kan då ha sex flera gånger per dag med honom. Nu har jag lust en gång i månaden, knappt. Kunde lika bra vara utan sex. 


    Jag funkar likadant. Så fort spänningen försvinner och jag vet exakt hur sexet ska kännas osv. Det verkar vara ett problem för många speciellt kvinnor.

    Min lust har kunnat bevaras längre med dem där det funnits en mental attraktion och en sexuell pågående stämning i vardagen, men de allra flesta har varit helt osexuella förutom bara när det vankats sex ungefär och gärna i sängen. Jag har inte lyckats klura ut varför jag fungerar på detta sätt och de psykologiska faktorerna bakom, men det är opraktiskt om man träffar nån som gärna vill ha regelbundet vardagssex vilket inte passar mig alls förutom i början.
  • Anonym (jo med rätt person)
    Anonym (Nyfiken) skrev 2019-04-18 12:29:00 följande:
    Trots att ni är så selektiva har ni ändå mindre sexlust. Av alla kvinnor jag har träffat iaf.

    När du säger ligga menar du 1 gång i veckan eller ?
    Nej jag skulle inte säga att jag haft mindre sexlust än de jag velat ha. Tvärtom i vissa fall. Många har inte klarat min frekvens och mitt ständiga begär och att sex för mig är en procedur som pågår hela tiden och aldrig tar paus. Jag är mentalt hypersexuell. Men jag vill nästan aldrig ha sex med någon. 1 på 1000 kanske högst och speciella utseenden osv.
  • Anonym (jo med rätt person)
    CEZ skrev 2019-04-18 13:45:55 följande:
    Fast vänta lite nu... Det är väl knappast biologiskt för människa att traggla runt med en och samma person i en hel livstid. Det om något är ju socialt konstruerat och något konservativt om du frågat mig. Återigen, det är många här i tråden som beskrivit sin sexlust men enligt dig så är det inte en ÄKTA lust om kvinnan inte har lust att ha sex med samma man tills hon dör...
    Anonym (Gubbe) skrev 2019-04-18 13:05:59 följande:
    Därför påstår jag att kvinnor inte har någon biologisk sexdrift, utan att den är socialt konstruerad. Men jag vill inget hellre än att bli överbevisad om att jag har fel. Visa mig en kvinna som känner fysiskt behov av penetrerande vaginalsex med en och samma man i ett livslångt förhållande, och som längtar och blir kåt när hon inte får det även om mannen gör det han ska i ett jämställt hem. Då vill jag inget hellre än att erkänna att jag haft fel. Men det är många i den här tråden som bara spär på mina fördomar tyvärr.

    Måste hålla med CEZ här, för visst har vi kvinnor extremt stark drift dessutom kopplad till ägglossning och våra cykler, men även utan dessa.Men inte nödvändigtvis med samma partner hela livet. Vi kan ju få barn med minst 10-15 olika män om det faller sig så. Det ska dessutom vara bra för gener och arv att ha olika barn med olika män för överlevnaden.

    Men du har så fel i ditt påstående. Min kropp kan skrika efter att bli penetrerad nästan så att jag får kramp. Men denna känsla skiljer sig helt från behovet av närhet och kärlek och att bli berörd som jag förknippar med att vara kär och förälskad.

    Det socialt konstruerade du nämner som jag ser det angående kvinnans sexualitet är förväntningarna på kvinnan, hur hon ska bete sig och se ut fysiskt från kopplingarna till porren, som får speciellt unga osäkra kvinnor att tro att de måste agera slynor, som ska stöna som vilddjur och gilla smärta och se ut som barbiedockor och annat sjukt. Alla mina väninnor är pumor och sjukt kåta och självständiga i sin sexualitet. De vill ha män som sätter på dem regelbundet och överraskar dem i sängen.
  • Anonym (jo med rätt person)
    Anonym (Jorå!) skrev 2019-04-21 07:06:26 följande:

    Hahaha, min uppfattning också, att kvinnor gillar sex mer än män. Sedan att det finns risker att beakta, läs graviditet och sjukdomar, och att i varje fall jag är "lite försiktig", handlar ju inte om att vi inte gillar sex.


    Det ligger något i det att kvinnor nog "gillar" sex mer än män. Alltså själva handlingen att ge och ta och allt vad det innebär. Självaste attraktionen och sammansmältningen med den de älskar, medan mannen gillar "runka" med en kvinna eller i en kvinna och hade nöjt sig fullt med det.

    Att som kvinna känna sig begärd av en man utifrån hela sin person och inte bara för sin kropp och sitt kön är nog relativt ovanligt dessvärre.Det verkar mest vara i jakten kvinnor känner detta från män sorgligt nog.

    Män behöver sex dvs orgasm. Kvinnor behöver också orgasm, men använder inte män för detta ändamål huvudsakligen. Av mannen vill hon ha kärlek, åtrå och närhet, känna sig älskad även om det kostar henne orgasmerna.
  • Anonym (jo med rätt person)
    Smecker skrev 2019-04-21 21:30:44 följande:
    Tja, om killar slutade se tjejer som bejakar sin sexualitet som madrasser, och slutshamea kvinnor som "uppfyller sin sex praktik", så skulle ju problemet minska radikalt. Tjejers "mentala spärrar" är inte direkt något de föds med, liksom.

    Men bortsett från det du har fel i, så har du mer fel. Att ragga ohämmat är inget eftersträvansvärt, och handlar inte om mod. Och "erövra en tjej"? Djingis Khan ringde, du har visst hamnat lite fel på tidsskalan.
    Eloge till de orden!!!
Svar på tråden Kvinnor gillar inte sex