Inlägg från: Anonym (Gubbe) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Gubbe)

    Kvinnor gillar inte sex

    Ju mer jag läser här, desto mer blir jag övertygad om att kvinnor i grund och botten inte njuter av vaginalt heterosexuellt sex. Inte KAN det. Att kvinnor ställer upp för att det är andra saker som är viktiga.

    Jag hoppas jag har fel, men tyvärr håller min illusion om att det finns ett ömsesidigt tillfredsställande sexliv att uppnå att krossas.

  • Svar på tråden Kvinnor gillar inte sex
  • Anonym (Gubbe)

    Ja, jag vill som sagt gärna ha fel...

    Självklart är det upp till mannen att göra sin del, inte tu tal om det. Men räcker det? Alla kvinnor som lika gärna skulle kunna vara utan?

  • Anonym (Gubbe)
    Anonym (Linda) skrev 2019-04-17 14:20:45 följande:

    Om mannen alltid gör sin del i sängen har du vunnit hälften. Andra halvan handlar om vardagslivet. Många som tappar lust sitter i den klassiska kvinnofällan plus att hon kanske inte känner sig snygg och åtrådd heller efter övervikt vid graviditet.

    Slitsamma småbarnsår, hormoner i preventivmedel, mannens ibland oförmåga att ta initiativ i vardagen och bråk om småsaker, porrurfning mot partnerns vilja, och samma slentrian i sexet gör inte direkt att man jublar av kåthet. Obligatoriskt lördagssex är föga spännande efter 10 år ihop... (medan mannen kan vara kåt hela veckan för att han ser fram emot just lördagskvällen..)

    Kvinnor och mäns sexualitet funkar på olika sätt och det tappar man efter några år tillsammans. Många kvinnor har lång startsträcka som börjar i vardagspusslet på måndag morgon medan mannen i huvudet är halvvägs igenom det tilltänkta samlaget.. Redan där skär det sig.

    Kvinnor är inte per automatik asexuella efter en viss ålder utan det händer massa saker på vägen som gör att lusten försvinner.


    Så då spelar det egentligen ingen roll hur mycket mannen vänder ut och in på sig och anstränger sig. Kvinnorna vill inte ändå. Vilket skulle bevisas. Tyvärr.

    Då vet vi det. Det är ingen idé. Kvinnor gillar inte sex. Inte egentligen, inte innerst inne.
  • Anonym (Gubbe)

    Många som skriver här bekräftar tyvärr mina farhågor. De tappar lusten för att det inte är spännande eller nytt längre, de klagar på män som inte gör tillräckligt i hemmet. Men själva sexet i sig, som biologiskt behov, som drift? Nänä, kan lika gärna vara utan. Och lärt sig fejka eller ?ställa upp? är tydligen vanligt.

    Att en man kan göra allt som sägs krävas i sängen, inklusive förspel, räcker inte. Alla skan och måsten finns där ändå. Och yngre tjejer gillar inte sex utan är bara nyfikna.

    Vågar man som man ta upp frågan får man höra att man gråter ut för att man inte får ligga. Samtidigt som kvinnorna gråter ut för att de känner sig tvingade att ligga.

    Alltså finns inte kvinnans sexlust. Den är en MYT. Kvinnor KAN inte njuta av sex. Det är något de släpper till för att få bekräftelse, fånga en man som kan befrukta henne och ta hand om en del praktiska behov. När den funktionen klarats av vill kvinnorna inte ha männen längre. Särskilt inte numera när vi inte längre behövs för försörjningen.

    Jag ville så gärna ha fel men det var visst värre än jag trodde.

  • Anonym (Gubbe)
    starkochälskad skrev 2019-04-18 11:06:17 följande:

    Vilken dyster tråd. Jag är kvinna och har ett starkt behov av sex, alltid haft. Går det mer än en dag eller två så kryper det i mig, samt att jag helt plötsligt tycker mig se attraktiva män över allt. För att må bra behöver jag sex varje dag, helst två gånger. Är inte bara orgasmen jag är ute efter, onnanerar ju så klart varje dag också, men behöver verkligen känna mig fylld där nere samt känna mig berörd. De flesta av mina vänninor har ett aktivt sexliv, dock vet jag två st som aldrig vill där mannen tjatar. Men när de när de var singlar som yngre låg de runt som tusan. Men att säga att alla tjejer/kvinnor är asexuella är verkligen fel.


    Var hittar man såna som dig?
  • Anonym (Gubbe)
    Anonym (Nyfiken) skrev 2019-04-18 12:38:40 följande:

    Var hittar man de tjejer som har hög sexdrift men som samtidigt söker fast förhållande???


    Frågan är om inte det är en självmotsägelse. De kvinnorna tröttnar ju på sina män efter ett tag har de ju skrivit här.

    Jag vill inget hellre än att ha en kvinna med hög sexdrift i ett fast förhållande. Jag är beredd att göra det som krävs för att stimulera hennes lust. I sängen och utanför, när det gäller förspel likaväl som hushållsarbete eller ordentlig tillfredsställelse av henne med olika kroppsdelar. Men det räcker liksom aldrig - och då är det MITT fel, att jag inte räcker till som man. Gör jag ?allt rätt? däremot är jag en toffel som kvinnor inte tänder på.

    Därför påstår jag att kvinnor inte har någon biologisk sexdrift, utan att den är socialt konstruerad. Men jag vill inget hellre än att bli överbevisad om att jag har fel. Visa mig en kvinna som känner fysiskt behov av penetrerande vaginalsex med en och samma man i ett livslångt förhållande, och som längtar och blir kåt när hon inte får det även om mannen gör det han ska i ett jämställt hem. Då vill jag inget hellre än att erkänna att jag haft fel. Men det är många i den här tråden som bara spär på mina fördomar tyvärr.
  • Anonym (Gubbe)
    Anonym (Kvinna35) skrev 2019-04-18 13:16:19 följande:

    Det här är en diskussion om personer och att olika personer har olika drift. Inte en diskussion om att ena könet än det ena eller det andra.


    Hoppas verkligen det. Sen är frågan hur man hittar någon som har samma lust som en själv.

    Men samtidigt. Sexkontaktsidor, swingersklubbar mm svämmar över av män, medan kvinnorna är sällsynta. Tyder inte det på motsatsen?
  • Anonym (Gubbe)
    Anonym (Kvinna35) skrev 2019-04-18 13:13:33 följande:

    Jag gillar vaginal sex. Tyvärr fär jag inte orgasm av det. Därför blir jag frustrerad om jag inte under sexen får göra andra saker som ger mig orgasm. Jag blir bara grymt kåt och sedan blir allt på hälft. Trots att jag inte kommer av det kan jag inte tänka mig att vaginal sex inte skulle vara en del av mitt sexliv. Det är otroligt skönt och jag skulle inte vilja leva utan att jag regelbundet får det. Det måst bara finnas annat med så att jag också får orgasm. Annars blir sex bara frustrerande.


    Så långt är jag med, att kvinnor oftast har svårt att få vaginal orgasm, och att det krävs mer av mannen. Det ger jag gärna, men det räcker liksom ändå aldrig.
  • Anonym (Gubbe)

    Hur blir man rätt person då?

  • Anonym (Gubbe)
    Anonym (Kvinna35) skrev 2019-04-18 16:13:46 följande:

    När du säger räcker ändå inte, menar du då att det inte hjälper fast du ger henne orgasm eller att trots försöken får hon inte orgasm. Om hon inte får orgasm kan orsaken till brist på vilja att ha vara frustrationen över att bli kåt o inte komma Trots vad många påstår om mannens kunskaper i sängen och kvinnans brist på orgasm behöver det inte ha något med saken att göra. Det tog mig flera år innan jag lärde mig själv slappna av framför en annan person så att jag våga komma. Det hade inget att göra med vad som blev gjort eller inte gjort medan jag hade sex.


    Jag brukar se till att ge henne ett par tre orgasmer varje gång. Använder mycket fingrar och erogena zoner. Jag vägrar tro att hon fejkar. Men ibland i mina svarta stunder undrar jag om alla kvinnor egentligen fejkar, för hon är inte särskilt intresserad ändå och har aldrig varit. En riktigt bra period kan det bli någon gång i månaden.
  • Anonym (Gubbe)
    Anonym (Kvinna35) skrev 2019-04-18 17:45:27 följande:

    Jag har aldrig ännu fejkat en orgasm för jag skulle bara känna mig löjlig. Vau vet verkligen inte vad som är fel om hon får komma flera gånger varje gång ni har sex. Jag är lite avundsjuk nu. Nu har jag inte läst alla svar i tråden här men kan bristen på intresse bero på stress, tidsbrist eller något i ett förhållande som inte är bra. Om jag inte har möjlighet att få sex fyller jag i and min tidtabell så att jag är helt slut när jag slipper hem på kvällen. När jag är riktigt slut minskar det på min se lust o jag behöver inte lida av frustrationen att gå utan sex.


    Ja, inte vet jag. Jag tycker att det är självklart att ge den man ligger med tillfredsställelse, det är ju liksom hela grejen.
  • Anonym (Gubbe)
    Anonym (K 29) skrev 2019-04-20 21:45:50 följande:

    Skit snack att alla tjejer inte gillar att ha sex 


    Det hoppas jag verkligen. Tack till alla som spenderar tid och energi på att övertyga mig. Ni ger mig hopp.
  • Anonym (Gubbe)
    Anonym (jo med rätt person) skrev 2019-04-21 11:25:16 följande:

    . Självaste attraktionen och sammansmältningen med den de älskar.


    Det längtar jag efter mer än nåt annat.
  • Anonym (Gubbe)
    Anonym (Jorå!) skrev 2019-04-22 06:27:22 följande:

    Håller med dig. Många tjejer har haft för lite praktik. Många måste lära sig mer och vara mindre hämmade.

    Citat från ovan

    Varför MÅSTE vi det? För att tillfredsställa er menar du?

    Och som sagt, min egen erfarenhet är att kvinnor generellt sätt är mer intresserade av sex än vad män är (och att vi således redan har den praktik som du efterfrågar). Dock är det tyvärr så att en kvinna som lever ut sin sexualitet öppet ofrånkomligen blir kallad HORA, vilket gör att de flesta kvinnor avstår från att göra det.


    +1 på den. Jag kan aldrig förstå varför kvinnans sexualitet skuldbeläggs men inte mannens. Har inte kunnat, kan inte, kommer aldrig att kunna förstå det. Det enda det leder till är de hämningar som antingen skapar eller förstärker de problem som är bakgrunden till denna tråd. Att människor som jag till slut frestas att tro att kvinnor inte KAN njuta.
Svar på tråden Kvinnor gillar inte sex