Inlägg från: Anonym (urrrrk) |Visa alla inlägg
  • Anonym (urrrrk)

    Killens snopp luktar

    Anonym (rgmksm) skrev 2019-04-17 23:45:47 följande:
    Smutsiga - ja luktar -njae? 

    Jag luktar då inte annorlunda i underlivet även om jag inte skulle duscha på en vecka tex om man har influensa. 
    Yeah right!!! Folks självkännedom på denna sajt;)

    Till TS. Be killen tvätta sig varje dag som normala människor och skölja kuken efter han urinerat.
  • Anonym (urrrrk)
    Anonym (z) skrev 2019-04-17 23:55:13 följande:
    Jag luktar annorlunda efter tre dagar utan dusch. Om din kille lukar efter tre dagar så tror jag han är normal.
    Alla ca 50 jag haft sex med har luktat efter några timmar. Skulle aldrig gå ner på nån efter 8 tim på jobbet eller som inte tvättat sig varje dag. Har legat mellan benen på både kvinnor och män och aldrig mött den "doftfrie" förutom precis efter duschen.
  • Anonym (urrrrk)
    Anonym (Ehe) skrev 2019-04-18 01:06:04 följande:

    Eh, ja det är väl därför man duschar så gott som varje dag. Vad e ni för ena snuskisar som duschar var tredje dag respektive en gång i veckan. Handlar väl inte bara om snopp el fittdoft. Man blir ju svettig också. Under armarna och sånt. Ytterst sällan jag låter det gå tre dagar utan dusch. Då ska det vara nåt väldigt speciellt. Typ att man campar. Yeah rigtht att inte du luktar nåt efter en vecka utan dusch.


    Ja fy fasiken;( För att inte tala om hårbotten och huddoft och stinkande fötter och rövdoft grrrrroooce!
  • Anonym (urrrrk)
    Anonym (rgmksm) skrev 2019-04-18 11:42:15 följande:
    Klart jag sköljer där med vatten ordentligt när jag duschar. Dock ej tvål. Fattar dock inte, menar ni på allvar att ni tvättar fittan varje dag? Varför? Får ni inte extremt torra slemhinnor utav det? Går ni in i duschen och tvättar bara underlivet?? Torkar som sagt med våtservetter. Luktar gott och fräscht... Duschar varannan- var tredje dag som sagt. Både håret och huden tar ju stryk av att bli så uttorkat som det blir av vatten. 

    Kanske är därför ni luktar, precis som att man snabbare får fett hår om man tvättar det varje dag så kanske man luktar mer svett om man tvättar sig varje dag... Använder man tvål och skit i underlivet så ber man ju om flytningar, svamp och rubbad ph balans och grejer....
    Alltså du tillhör nog en väldigt udda skara ur hygiensynpunkt?!

    Ja, jag tvättar underlivet dvs yttre fittan inkl alla veck och röven varje dag och alltid efter jag varit på toa. Oftast minst 2 ggr speciellt om jag har sex och partner. Jag tvättar mig i vasken sittande på toan eller när jag duschar. En gång på morgonen med intimtvål och senare på kvällen med vatten eller fall det stinker och är sommar eller efter träning, en gång till med intimtvål. Om jag är sjuk likaså, alltid innan jag går ut och alltid innan jag får oralsex. Snabbisar kan få vara lite sisådär förutsatt att jag inte känner mig äcklig. Har varit med flera kvinnor och sniffat och smakat och alla har tvättat sig noga varje dag och innan sex men fittdoft kommer fort.

    Har du fått konstaterat att du inte luktar av dina partners eller är det bara din egen tro?
  • Anonym (urrrrk)
    Anonym (Förmyndarligan) skrev 2019-04-18 18:12:40 följande:
    Att killar gillar mustiga underliv.
    Nja det är en sanning med modifikation. Många yngre killar vill ha helt doftfritt och hårfritt och gärna streckfittor som inte ser ut som vuxna kvinnor. Har faktiskt aldrig träffat nån som varit överdrivet förtjust i mustig fittdoft sådär efter en arbetsdag eller träningspass.Men vissa har gillat det bättre när de inte luktar för mycket tvål.
  • Anonym (urrrrk)

    Usch den här tråden gör mig ju riktigt nervös att gå på dejt med någon ny efter denna läsning. Tänk om man råkar på en sån där som inte tvättar underlivet varje dag...ryser vid tanken. Även om man inte luktar fisk eller vedervärdigt per automatik så är underlivet instängt i byxor med kiss, avförings odörer svett och talgkörtlar.
    Jag förstår inte resonemanget...trodde liksom basal hygien var en självklarhet om man inte var psykiskt sjuk eller av nån anledning förhindrad pga hälsan?

    Tänk om man bara borstade tänderna när man började stinka ur munnen eller bytte kläder när de kunde stå av sig själv bara för att man inte tyckte man behövde?!

    Hinna duscha...tar liksom mindre tid än att svara på ett sms eller borsta tänderna.

    Kroppen under blir ju inte skitigare av att jag sitter på t-banan , än en parkbänk på landet  eller i nåns gamla  nedgångna soffa i hemmet eller en stol på kontoret haha....rolig trådSkrattande

  • Anonym (urrrrk)
    Anonym (Kanin) skrev 2019-04-18 23:51:50 följande:
    Har som du medicinska skäl att ej duscha varje dag. Men självklart tvättar jag underlivet dagligen! Med tvättlapp och vatten, smörjer m barnolja eller kokosolja för att ej torka ut. Det är ju inte INIFRÅN slidan det luktar, det är utsidan med vinklar och vrår som kan börja lukta med allsköns rester av allt möjligt som inte går bort med toapapper samt svett, sekret, flytningar och talg.
    Exakt...utsidan kan faktiskt lukta förfärligt rätt snabbt ha känt det på många både män och kvinnor och mig själv och speciellt vid mens. Insidan på slidan luktar bara illa av BV som jag fått ibland efter sex med nån snubbe med fel balans och då talar vi odööör;(

    Bra att du lär upp sonen:) Kommer uppskattas av hans partners! Fräscha killar får alltid ligga.
Svar på tråden Killens snopp luktar