Inlägg från: viljaa |Visa alla inlägg
  • viljaa

    Någon mer som ska börja försöka i slutet av sommaren?

    Hej hej, här är en till! Vi båda är 25. Nu är det dags att börja. Förbereder mig genom att testa efter ägglossning och det har jag precis nu. Fyller i exakt hur jag känner mig och hur flytningar ser ut samt testresultat i en app. Slutade med p-piller för kanske 2 år sen och har kört avbrutet/celibat i perioder sen dess ;) äter även folsyra, och en massa andra vitaminer!

  • viljaa
    FrökenJ90 skrev 2019-06-17 18:21:05 följande:

    Välkommen :) Spännande att köra igång. Är det ert första barn? :)


    Verkligen, ska bli superkul :) börjar nog i augusti/september. Ja det blir första! Har bara pälsbebisar sen innan!
  • viljaa

    Har ni tjejer några andra tips på hur man kan förbereda sig, mer än att sluta med hormonella p-medel samt folsyra?

  • viljaa
    Nextchapter skrev 2019-07-28 14:16:13 följande:

    Hejsan på er alla!

    Jag o min sambo har också börjat försöka bli gravida med vårt första nu, så spännande och nervöst! Nån mer som börjar nu eller väntar ni till augusti o framåt? :)

    Har inte börjat med några ÄL tester mm utan går efter appen P-Tracker som jag använt länge för att att koll på mensen bara.

    Håller tummarna för oss alla!


    Hej !! Vad spännande :) vi gjorde första försöket nu i juli men det tog sig inte, så vi blickar framåt till augusti :) gjorde ÄL tester men de visade sig vara för gamla (fick dem när jag började med NC för typ 3 år sen) så vet inte om det berodde på att vi hade sex på fel dagar kanske. Aja så är det, inte alltför deppig och jag kände mig inte alls gravid så ingen besvikelse när mensen kom heller. Vart bor ni?
  • viljaa
    Nextchapter skrev 2019-07-29 22:19:34 följande:

    Ja så spännande! :) man vill ju ta det lite som det kommer men kan ändå inte låta bli att försöka tänka på att försöka mysa runt trolig ÄL, enligt P-Tracker, men det blir nog lite svårt då vi är på semester med där man inte är helt ostörda. :P

    Förstår dig, tror också vi kommer få sikta på augusti då vi endast haft möjlighet två ggr under förra veckan.

    Vi bor i norra Västra Götaland, låter inte så men vill vara lite anonym då jag tror andra kan läsa detta utan att vara inloggad :P vi kan skriva mer på DM isf :) vart bort ni? Hur gamla är ni? Kul att kunna följas åt! :)


    UH oh ja man vill ju inte bli påkommen mitt i myset heller så det blir väl vad det blir :) kanske går att smyga undan nånstans så att ni kan få till det i alla fall nån gång kring ÄL-dagarna!

    Haha, så blev det för oss också. Hade bara två gånger fullbordat så att säga och inte ens på rätt dag heller förmodligen IOM att testen var lite otydliga.

    Okej jag förstår! Vill inte heller outa mig allt för mycket men vi är två runt 25 och bor i Jönköping :) därför jag inte vill gå med i FB-gruppen det pratas om här nedan haha.

    Ja det ska bli roligt att följas åt! Hoppas att det tar sig för oss alla snart!
  • viljaa
    Enn1 skrev 2019-07-31 22:47:42 följande:

    Hänger med i tråden! Jag slutade med p-ring nu i juli så nu väntar vi på att kroppen ska komma igång så vi kan börja försöka! Första barnet så det är extra spännande.

    Någon som har en bra app man kan använda för att räkna ut ägglossning osv? 


    Hej!!

    Vad kul :) håller också på att försöka få till första barnet, har gjort ett lite halvhjärtat försök hittills (lyckades bara få till fullbordat sex 2 gånger varav en nog var för tidigt) :) jag använder FLO och jag upplever att den stämmer bra. Har köpt en del tester också som kom idag så att jag kan säkerställa att ÄL är när jag tror att den är. Har inte ätit hormonella p-piller på två år iaf så det borde inte störa :) hur gamla är ni?
  • viljaa
    Nextchapter skrev 2019-07-31 00:11:32 följande:

    [quote=79794314][quote-nick]viljaa skrev 2019-07-30 22:48:24 följande:[/quote-nick]UH oh ja man vill ju inte bli påkommen mitt i myset heller så det blir väl vad det blir :) kanske går att smyga undan nånstans så att ni kan få till det i alla fall nån gång kring ÄL-dagarna!

    Haha, så blev det för oss också. Hade bara två gånger fullbordat så att säga och inte ens på rätt dag heller förmodligen IOM att testen var lite otydliga.

    Okej jag förstår! Vill inte heller outa mig allt för mycket men vi är två runt 25 och bor i Jönköping :) därför jag inte vill gå med i FB-gruppen det pratas om här nedan haha.

    Ja det ska bli roligt att följas åt! Hoppas att det tar sig för oss alla snart![/

    Vi får hålla tummarna, tror dock man inte får ha några förhoppningar.

    Nä precis, sambon gillar verkligen inte varken tanken eller idén på att mysa med risk för att bli påkommen eller hörd, speciellt inte från de personerna som är nära just nu. :P

    Förstår han dock men jag har nog en förmåga att stänga av på ett annat sätt :P

    Vi fick till det förra veckan ett par gånger och en var i lördags och har ÄL typ igår kväll, idag eller imorrn. Så man får väl hoppas på ett mirakel kanske :)

    Jag håller med, är lite skraj för att outa mig också så hoppar den tillsvidare :)

    Ja det skall bli spännande! :)


    Håller tummarna att det tog sig då! När har du BIM? :)
Svar på tråden Någon mer som ska börja försöka i slutet av sommaren?