Inlägg från: Kattunge15 |Visa alla inlägg
  • Kattunge15

    Någon mer som ska börja försöka i slutet av sommaren?

    Hej! Är gärna med i Facebookgruppen :) slutade med p-piller för 2-3 veckor sedan. Hoppas på snabbt plus!!!

  • Kattunge15

    Har också precis börjat försöka :) väntar på antingen mens eller inte just nu! Lite svårt att veta när både ägglossning sker/skedde och när jag bör förvänta mig mens... slutade med p-piller för ca 2-3 veckor sedan! Håll tummarna :)

  • Kattunge15
    Lundlind skrev 2019-07-28 23:31:04 följande:

    Det verkar inte som man får komma med i den där gruppen ???? om det är några som vill starta en till grupp på Facebook hojta till, vore roligt att ha några att följas åt med :)


    Jag är gärna med!
  • Kattunge15
    Lundlind skrev 2019-07-29 09:23:24 följande:

    Går visst inte att göra emojis, blir bara massa frågetecken :)


    Jag vet inte heller :P vill gärna att det är en hemlig grupp så inte alla vänner ser att man börjat försöka! Någon annan duktig?!
  • Kattunge15
    Lundlind skrev 2019-07-30 09:00:39 följande:

    Jag tror att jag har lyckats, döpte gruppen till: Här ska de bakas! Tänkte att det skulle vara lite oskyldigt eftersom några av oss vill vara anonyma ;) det är en sluten grupp å då stod det att den är sökbar, man kan bara se vem som är administratör, men inga medlemmar eller vad som skrivs :) blir det bra? Sök på den på Facebook så lägger jag till er :)


    Tror jag lyckades ansöka om att få vara med nu!
  • Kattunge15

    Har ju precis börjat försöka så vet inte när jag ska ha min mens.

    När jag var på toa imorse kom en stor geleliknande flytning (?), svagt ljusrosa men nästan genomskinlig. Aldrig fått tidigare?! Vad kan detta vara? Hur kan en nidblödning se ut?

  • Kattunge15
    Lundlind skrev 2019-07-30 12:35:18 följande:

    Det kanske det kan vara. Har du använt ägglossningsstickor så du vet om du haft ägglossning än?


    Nej ingen aning... Har inte kommit igång med min första mens efter jag slutade med p-piller så kan ju varit att jag hade ägglossning... en hel vetenskap detta ju! :P
  • Kattunge15
    Linapinafina skrev 2019-08-01 08:27:02 följande:

    [quote=79797061][quote

    Tack snälla! Ja jag har typ riktigt molande värk i magen nu men mensen ska inte komma förrän nästa vecka.. och testet jag tog var inget testa tidigt utan helt vanlig sticka från bandyplan ????


    Jag har liknande symtom o nyss slutat med ppiller.. tänker att det kan vara ägglossning jag känner?
  • Kattunge15
    mallalala skrev 2019-08-11 07:30:37 följande:

    Inte så bra tror jag. Kunde inte hålla mig och testade med testa tidigt idag äl +9 och det var så blankt som det bara kan vara. Blev så besviken. Hade ändå hoppats det kunde visa ngt svagt. Vet att det är tidigt men är känner att denna månad inte kommer ge någon bebis. Vädret. (Regnar i Sthlm), att semestern är slut och tanken på att inte vara gravid fick mig väldigt nedstämd idag.

    Hur går det för dig kattungen?


    Jag testade också på ÄL+9 igår, visade absolut inget alls. Gick från såå förväntansfull till att det nu känns omöjligt... Vet att det kan ta tid med vill vara gravid nu! Men men, försöker se framåt!
  • Kattunge15
    solhatten skrev 2019-09-01 16:18:58 följande:

    Hur går det för er här inne? Själv väntar jag äl närsomhelst och brukar få rejäla känningar då men vill testa med stickor nu varje dag för att veta när äl kommer i anslutning till vad jag känner


    ÄL är precis över här (första ggn jag tagit test så har verkligen prickat denna gången!) så har nu den lååånga väntan på förhoppningsvis ingen mens ;)
  • Kattunge15
    Nextchapter skrev 2019-09-01 22:30:39 följande:

    Fertila veckan o ÄL troligtvis över här också, tempar eller testar inte än utan går efter appen. Har inte heller haft mina vanliga symtom runt ÄL denna månaden typiskt nog så vi får hålla tummarna att vi prickat in..

    Nu är det bara väntan kvar... BIM 14/9 om det stämmer med appen :)


    Har bim typ samtidigt som dig, är ju sååå lång väntan
  • Kattunge15
    Nextchapter skrev 2019-09-02 06:51:54 följande:

    Åh roligt med typ samma!

    Ja fy va segt o vänta! Jag kommer dock vara väldigt upptagen fram tills dess typ o typ hela månaden, så förhoppningsvis tänker jag inte så mkt på det. (Vem försöker jag övertala/lura? Klart man kommer leta symtom ) ;)


    Haha jag försöker hålla mig sysselsatt med annat & funkar väl hyfsat nu första dagarna men veeeet ju att jag kommer överanalysera allt snart :D
  • Kattunge15
    Nextchapter skrev 2019-09-17 22:14:21 följande:

    Hur går det för dig? :)

    Jag testade positivt idag på BIM+3 !! :D


    Ååååh grattis!!! Jag testade också positivt men på BIM-4!!! Så sjukt detta!
Svar på tråden Någon mer som ska börja försöka i slutet av sommaren?